Перейти до змісту

Збиваються мелодії дзвінків (Андроід)

MoDiK

Рекомендовані повідомлення

Маю телефон на Андроіді 4.0.. все працює добре але є одне "но" час від часу злітають мелодії котрі ставились на різні контакти причину чесно кажучи не знаю але ставити їх заново кожен раз не дуже зручно. Цікавить як можна виправити цю проблему. Може хтось зв'язувався з таким?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мелодії скоріше за все на карті памяті, клас напевно 4.0, перенесіть їх в память телефону.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я так розумію мелодії знаходяться на карті пам'яті? є шанс що мелодія злітає, коли підключаєте смарт до компа, в цей момент карта пам'яті відключається для того щоб змонтуватись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мелодії скоріше за все на карті памяті, клас напевно 4.0, перенесіть їх в память телефону.

В тому й справа вони вже на памяті телефону

я так розумію мелодії знаходяться на карті пам'яті? є шанс що мелодія злітає, коли підключаєте смарт до компа, в цей момент карта пам'яті відключається для того щоб змонтуватись

Мелодії на телефоні а телефон вже місяць до компютеру не підключався

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щоб не створювати подібну тему -

ситуація наступна - смартфон на андроїд ICS, при роботі в інтернеті через вай-фай вилітають браузери - пробував Хром та Dolphin Browser. В чому може бути причина?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

to MoDiK

1. Треба перевірити назви файлів, може задовгі, переназвати коротко, бажано без кирилиці, перевірити формати файлів

2. може файли відвалюються бо багато важать, спробувати порізати на менші (до 1мб), хоча б для експерименту

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

to MoDiK

1. Треба перевірити назви файлів, може задовгі, переназвати коротко, бажано без кирилиці, перевірити формати файлів

2. може файли відвалюються бо багато важать, спробувати порізати на менші (до 1мб), хоча б для експерименту

Спробую, відпишусь про результат

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та сама фігня. Дякую. Поки працює

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...