Перейти до змісту

Продам б/в та нову ОЗУ DDR2 SODIM (різну)

Рекомендовані повідомлення

Продам оперативну пам'ять DDR2 SODIM :

б/в Noname 2 Gb 667 MHz (1шт.) манібек тиждень - 140 грн;

нова Samsung 1 Gb 800 MHz (6шт.) манібек місяць - 90 грн;

б/в Samsung 1 Gb 667 MHz (1шт.) манібек тиждень - 60 грн;

б/в Hanya 1 Gb 667 MHz (2шт.- пара) манібек тиждень - 60грн;

б/в HYS 1Gb 667 MHz (1шт.) манібек тиждень - 60 грн;

б/в Hynix 1 Gb 667 MHz (1шт.) манібек тиждень - 60 грн;

Багато планок DDR2 512 Mb різних виробників та частоти, манібек тиждень - 30 грн.

Для купівлі товару Вам потрібно звернутися мені в ЛС. Оплата відбувається перечисленням коштів на карточку ПВ24. Доставка, службою НП по місті Луцьку ( орієнтовано 16 грн за Ваш рахунок на склад який Ви вкажете), так як немає можливості зустрічі з клієнтом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо ви з Луцька , то чому немає вожливості зустрітись? Ви ж на НП ходите, то чому відразу покупцю не віддати товар?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тому, що моя робота з 10 ранку до 20:00 вечора, зранку тренування, робота така що немає змоги вийти до людини, і у мене тільки залишається година між 9 та 10 для відправки по НП, а після 20:00 повірте немає бажання кудась їхати на зустріч.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тому, що моя робота з 10 ранку до 20:00 вечора, зранку тренування, робота така що немає змоги вийти до людини, і у мене тільки залишається година між 9 та 10 для відправки по НП, а після 20:00 повірте немає бажання кудась їхати на зустріч.

Ну так є ж ціла година на зустрічі. Напишіть куди підходити покупцю і питань не буде. А тим способом що ви написали вище, повірте, ніхто купувати не буде. Бо це пахне розводом.

І як бути з манібеком? Якщо память глючить, також назад пересилати через НП?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Варто звернути увагу на дату реєстрації даного продавця...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В бронь <<нова Samsung 1 Gb 800 MHz (6шт.) манібек місяць - 90 грн>> 1 шт. Домовились оплату та відправку на понеділок ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...