SergiyM Опубліковано 31 Серпня, 2013 в 20:59 Поділитися #1 Опубліковано 31 Серпня, 2013 в 20:59 Підкажіть, що то за музика: Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bodia88888 Опубліковано 31 Серпня, 2013 в 21:21 Поділитися #2 Опубліковано 31 Серпня, 2013 в 21:21 Оф.За столом, я думаю, веселіше було.Імхо музика нікакой, судячи з побаченого. Навіть Молодій недомузики. Імхо. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
floor Опубліковано 31 Серпня, 2013 в 21:29 Поділитися #3 Опубліковано 31 Серпня, 2013 в 21:29 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
LaMeRiLKiN Опубліковано 31 Серпня, 2013 в 21:33 Поділитися #4 Опубліковано 31 Серпня, 2013 в 21:33 От як можна випадково написати "Підкажыть"?по сабжу - "Carlos Gardel - Por Una Cabeza"floor випередив) Чув цю музику у фільмі з Шварценеггером "True lies". Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Valdis Опубліковано 31 Серпня, 2013 в 21:35 Поділитися #5 Опубліковано 31 Серпня, 2013 в 21:35 Оф.За столом, я думаю, веселіше було.Імхо музика нікакой, судячи з побаченого. Навіть Молодій недомузики. Імхо.Ти хоть подивись уважно, це не весілля, а бал!!!П.С. Бачу тут на борді пауерс юзерсам, тільки би все обісрати, не розібравши що до чого.Засранець мля. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
floor Опубліковано 31 Серпня, 2013 в 21:43 Поділитися #6 Опубліковано 31 Серпня, 2013 в 21:43 Чув цю музику у фільмі з Шварценеггером "True lies". Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bodia88888 Опубліковано 2 Вересня, 2013 в 06:16 Поділитися #7 Опубліковано 2 Вересня, 2013 в 06:16 П.С. Бачу тут на борді пауерс юзерсам, тільки би все обісрати, не розібравши що до чого.На відміну від тебе, покрайній мірі, юзерси Правила Борди, хоч трохи читають/знають. І якщо ти думаєш, що я зараз почну тебе "бла-бла-бла", глубоко помиляєшся.Засранець мля.Ти, друже, спочатку в свої штанці заглянь, чи полюбляєш в чужій білизні лазити??? Можеш не відписувати, бо мене це цікавить.ПС. Дякую за критику, прийметься до уваги. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Cawko Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 12:54 Поділитися #8 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 12:54 Порадьде щось з класики послухати,типу Бах,Вівальді і т д Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Factory Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 21:36 Поділитися #9 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 21:36 Порадьде щось з класики послухати,типу Бах,Вівальді і т дВ сучасній обробці аля хард електро, хм, цікаво, аби мелодично,Взагалі класикою вже вважаються треки 2000них той самий армін вже має вагон класичних треків, а взагалі історію музики треба знати і вміти відрізнити шлак від якісної музики, Хлопці, як ви то все оприділяєте? Так багато треків в голові тримається? Заздрю(по доброму) такій памяті Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Cawko Опубліковано 12 Листопада, 2015 в 07:40 Поділитися #10 Опубліковано 12 Листопада, 2015 в 07:40 Порадьде щось з класики послухати,типу Бах,Вівальді і т дВ сучасній обробці аля хард електро, хм, цікаво, аби мелодично,Взагалі класикою вже вважаються треки 2000них той самий армін вже має вагон класичних треків, а взагалі історію музики треба знати і вміти відрізнити шлак від якісної музики, Хлопці, як ви то все оприділяєте? Так багато треків в голові тримається? Заздрю(по доброму) такій памяті Ну для мене класика це Чайковський, Бах та інші, а теперішню класику чомусь я не можу так назвати. Ну бо це вже зовсім не те. Це щось нове, в новій обробці, від нових виконавців. Якось так) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.