Перейти до змісту

Де купити гуму та диски на авто

MrVes

Рекомендовані повідомлення

Озвучте ціну на мішку 205/65 R15,якщо привезти з Польщі.

Не советую покупать польскую резину.

Чомусь мені здавалось, що окрім того, що в РП можна купити дешевше, то можна ще й на таксфрі зіграти, а тому навіть з послугою доставки має вийти дешевше.

Дело не в цене, а в качестве, резина именно польского производства, это просто "г"

Я з Вами не погоджусь. У Вас був лише одиничний випадок, який міг бути з усіма виробниками гуми, ось Ви на ньому і узагальнюєте. Я ось наприклад їжджу 3 роки на польській дебіці - чудово себе показала і на ямах і на калюжах. Вїжджав в ями - їй нічого. гальмував юзом (був гальмівний шлях юзом 5 метрів на швидкості) - так на ній навіть не видно де витерто. Я власне рекомендую польську дебіцу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дело не в цене, а в качестве, резина именно польского производства, это просто "г"

Їзджу літом на польській дебіці пасіо (25000 км накатав вже), а зимою на саві ескімо с3, виробництво теж Польща (тисяч 15-17км). Дебіца має глибину протектора 5,5мм (тільки що заміряв штангеном))), а Сава - передні 7,5 мм, задні 7 мм бо ведучі, відповідно пробуксовують часто (міряв весною, коли переходив на літо). Жодної тріщини, гулі грижі немає як на літніх так і на зимових, тьху три рази)) Я би сказав, якість нормальна на свої гроші (я брав дебіцу по 340, саву по 400 за одну шину Р13).
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Озвучте ціну на мішку 205/65 R15,якщо привезти з Польщі.

Не советую покупать польскую резину.

Чомусь мені здавалось, що окрім того, що в РП можна купити дешевше, то можна ще й на таксфрі зіграти, а тому навіть з послугою доставки має вийти дешевше.

Я з Вами не погоджусь. У Вас був лише одиничний випадок, який міг бути з усіма виробниками гуми, ось Ви на ньому і узагальнюєте. Я ось наприклад їжджу 3 роки на польській дебіці - чудово себе показала і на ямах і на калюжах. Вїжджав в ями - їй нічого. гальмував юзом (був гальмівний шлях юзом 5 метрів на швидкості) - так на ній навіть не видно де витерто. Я власне рекомендую польську дебіцу.

Так вот в том и дело, что не один раз, правда резина была грузовая.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Купив гуму на сайті http://autoshini.com

Замовив і проплатив в понеділок. В вечері того ж дня гума була в Луцьку, а в вівторок вже перевзувся.

Явно хлопці соплі не жують. Мої рекомендації.

З.І. доставка 4-х коліс з Києва обійшлась Інтаймом 54 грн ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купив гуму на сайті http://autoshini.com

Замовив і проплатив в понеділок. В вечері того ж дня гума була в Луцьку, а в вівторок вже перевзувся.

Явно хлопці соплі не жують. Мої рекомендації.

З.І. доставка 4-х коліс з Києва обійшлась Інтаймом 54 грн ;)

купував на цьому ж сайті стальні диски, зручно та швидко.

Але один з дисків приїхав із заводським браком.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Диск магазин поміняв?

Планую придбати додатковий комплект під літню гуму ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Диск магазин поміняв?

Планую придбати додатковий комплект під літню гуму ...

Ні. Тут я сам винен - не перевірив диски відразу.

Брак побачили вже на шиномонтажі під час балансування. Диск був ледь помітно гнутий.

На щастя, хлопці там толкові були - за допомогою молотка і одного грузика виправили ситуацію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 місяця потому...

Скоро новий сезон, хтось вже купував в цьому році літні шини?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скоро новий сезон, хтось вже купував в цьому році літні шини?

Камрад, тут люди в сніжинку на зиму не завжди перевзуваються, а ти питаєш за 3 місяці чи хтось літню гуму купував :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо зараз купувати резину до нового завозу, ціна має бути відповідно нижча, прив"язка до долара.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

В Луцьку де дешевші ціни на гуму? Спасибі за відповідь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
В Луцьку де дешевші ціни на гуму? Спасибі за відповідь.

Радив би наступне: в Луцьку визначитись що хочеш (марку), а замовляти в інеті, Юзав не один день інет. - дешевше, імхо. +Зв"язатись з консультатном-продавцем і ціну уточняти, маю на увазі - торгуватись. Як правило ідуть на зустріч/торг.

Є один -. За доставку товару через інет, восновному, платить покупець. але є інет-магазини, які доставку оплачують самі, напр. цей http://shinaland.com.ua/ (не реклама!).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можу привезти любого виробника і любу модель з Польщі(звісно нову) і буде дешевше ніж на ринку.PS особисто я вже перерив куча інфи по цінах на шини всежтаки на формулі дешевше чим в неті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

Вітаю.

Може не всі мені повірять, але скоро зима.

Тому потрібно завчасно подумати про сезонну гуму. (с) MrVes

Можу привезти любого виробника і любу модель з Польщі(звісно нову) і буде дешевше ніж на ринку.PS особисто я вже перерив куча інфи по цінах на шини всежтаки на формулі дешевше чим в неті.

По ціні зможете зорієнтувати наперед?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скільки буде коштувати (не шип)?

Gislaved Nord*Frost VAN 225/70 15С

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Де можна купити б/в диски та резину? В Луцьку, поблизу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де можна купити б/в диски та резину? В Луцьку, поблизу?

Бачив непоганий вибір в Піддубцях.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

куплю літні 2 або 4 колеса,

розмір 175/65/14, 175/70/14, 165/70/14

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...