Перейти до змісту

Потрібна допомога по 1С_8

BSL

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня!!!! Потрібно зробити доступ до бази 1с через інтернет, і обмежити права доступу іншого користувача щоб він міг лише виписувати накладні небачивши ніякої більше інформації.

Хто може з цим допомогти відгукніться, контакти в підписі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

створити ВПН (Open vpn чи інший), та дати доступ я розумію до термінальної сесії (я думаю 2003 сервер що найменьне а можливо 2008) обрізавши права тільки із запуском в shell тільки 1С клієнта, а далі засобами вісімки проадмініструй відповідного користувача по правах

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще як варіант білий ай-пі + перекидка на роутері на внутрішній сервер 1C (порт вроді 3389), а далі усе як написав jeck.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На рахунок 1С8: якщо є вже створені такі права в конфігурації то буде не проблема їх назначити користувачеві, а якщо нема то прийдеться трошки повозиться, адже все в конфігурації взаємопов'язано. Користувач, який буде виписувати накладні повинен буде мати доступ до довідників: контрагенти, номенклатура, ціни і т. д., а це і є інформація.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тепер ще порадьте перекладача, щоб перекласти усі ці Ваші вирази мені простому смертному)))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тепер ще порадьте перекладача, щоб перекласти усі ці Ваші вирази мені простому смертному)))))
То так і напиши, шукаю адміна і програміста 1С8 на віддалену підтримку. Можеш написати в ПМ, поспілкуємось.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можу дати тел в ПП програмера по 1С 1 раз все зробить і забудеш про проблеми

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...