Перейти до змісту

Потрібна допомога по 1С_8

BSL

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня!!!! Потрібно зробити доступ до бази 1с через інтернет, і обмежити права доступу іншого користувача щоб він міг лише виписувати накладні небачивши ніякої більше інформації.

Хто може з цим допомогти відгукніться, контакти в підписі.

Опубліковано

створити ВПН (Open vpn чи інший), та дати доступ я розумію до термінальної сесії (я думаю 2003 сервер що найменьне а можливо 2008) обрізавши права тільки із запуском в shell тільки 1С клієнта, а далі засобами вісімки проадмініструй відповідного користувача по правах

Опубліковано

Ще як варіант білий ай-пі + перекидка на роутері на внутрішній сервер 1C (порт вроді 3389), а далі усе як написав jeck.

Опубліковано

На рахунок 1С8: якщо є вже створені такі права в конфігурації то буде не проблема їх назначити користувачеві, а якщо нема то прийдеться трошки повозиться, адже все в конфігурації взаємопов'язано. Користувач, який буде виписувати накладні повинен буде мати доступ до довідників: контрагенти, номенклатура, ціни і т. д., а це і є інформація.

Опубліковано

Тепер ще порадьте перекладача, щоб перекласти усі ці Ваші вирази мені простому смертному)))))

Опубліковано
Тепер ще порадьте перекладача, щоб перекласти усі ці Ваші вирази мені простому смертному)))))
То так і напиши, шукаю адміна і програміста 1С8 на віддалену підтримку. Можеш написати в ПМ, поспілкуємось.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...