Перейти до змісту

Ігрова консоль SONY PLAYSTATION 3 Super Slim 12Gb

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ігрова консоль SONY PLAYSTATION 3 Super Slim 12Gb (PS312GB / CECH-4004A)

Параметри:

Жорсткий диск

12Gb

Єкран

немає

Колір

Чорний

Інтерфейси

HDMI + AV+ USB 2.0 x 2 + RJ45

Інтерфейси

Bluetooth 2.0, Wi-Fi802.11 b/g

Комплектація

Кабель USB, Кабель AV, Один бездротовий джойстік DualShock 3

Розмір

290 ? 60 ? 230 mm

Вага

2 Кг

Ціна 2300грн.

Офіційна гарантія від виробника 12міс. з моменту купівлі.Товар відправляється запакований пломбами виробника.

Тел: 063-655-50-87

Опубліковано

Офіційна прошивка 3,55

3.7. Заборонено «підйом» («ап») тем як топікстартером, так й іншими користувачами форуму частіше одного разу на тиждень(168 годин), «ап» чужих тем. «Підйомом» вважатиметься будь-яке малоінформативне в контексті теми оголошення, а також додаткове зазначення топікстартером характеристик товару.

3.7.1 «Ап» теми дозволяється зміною ціни в меншу сторону. Із кроком від 5 грн., (при ціні товару до 500 грн.) та від 10 грн., при ціні товару від 500 грн. Не частіше 1 разу на 3 доби(72 години).

Опубліковано

Офіційна прошивка 3,55

мне на это интересно посмотреть, зная что супер слимки не прошиваются. можно фото доказательство?=)

Опубліковано

З ваших слів я мушу зробити наступні дії.

Прийти на склад покласти гроші за приставку та забрати її.

Прийти на роботу відкрити коробку підключити приставку подивитися версію прошивки, це все діло сфотографувати.

А на кінець всіх цих процидур радуватись непотрібній мені приставці. )))

Я краще дружину в ресторан звожу за такі гроші. ))

Вибачте але читайте в гуглі.

Мені повідомили версію прошивки я її і написав.

Клієнту віддаю консоль запаковану в заводських лейбах.!!!!!!!!

Опубліковано

Що ви мелите, супер слім немає на прошивці 3.55! Забаньте автора теми брехню та розвод!

Опубліковано

Немає то немає. Я її в руках не тримав.

тоді для чого ерунду пишете? і що значить подивись в інтернеті? ТС Ви взагалі знаєте скільки їх моделей було випущено, як конкретно про вашу модель інформацію про прошивку дізнатись, на форумі не екстрасенси сидять? якщо не знаєте то не пишіть такого будь-ласка і не створюйте подібних тем! тим більше не створюйте таких тем, коли у Вас немає доступу до консолі(до складу приставок), а тому немає можливості сфотографувати приставку, показати потенційним покупцям версію прошивки!?а можливо і приставки взагалі не існує? і це все розвод? ТС проясніть будь-ласка ситуацію, ще хотілось додати що ціна в 2300грн. для непрошитої консолі - завищена!за такі гроші прошиту слімку можна купити!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...