BoVdur Опубліковано 25 Липня, 2013 в 11:49 #1 Опубліковано 25 Липня, 2013 в 11:49 Ціна: 3350 Розмір: 21-22' Рік випуску: 2010 Номер рами: 0159230 Телефон для зв'язку: 099 213 69 63 Гірський німецький велосипед (МТВ) Univega Alpina HT-500. Рік випуску: 2010. 24 передачі Рама: алюмінієвий сплав. Розмір: приблизно 21-22' (на зріст від 180см). Мій зріст 177см- мені трішки завеликий. Колеса: 26'. Обода: подвійні Rodi Rims & Wheels. Покришки: Schwalbe Smart Sam. Задній перемикач: Shimano Deore SL M592. Передній перемикач: Shimano Altus. Манетки: Shimano Alivio SL M430 (3-8). Гальмівні ручки: Shimano Deore SL M530. Гальма: V-brake Concept. Кермо: Concept. Втулки: Black Comp. Винос: Black Comp. Гріпси: Cube. Амортизаційна виделка: SR Suntour XCM V2 з регулюванням жорсткості та з гідравлічним LOCKOUT. Шатуни: SR Suntour. Велосипед у хорошому стані. Наявні подряпини на рамі та ободах, які ніяк не впливають на відмінний технічний стан. Дуже потужно та гарно виглядає наживо. Усі вузли байка працюють належним чином: шатів, тріщин тощо немає. Велосипед продаю у Луцьку. Через пошту відправлю лише за умови 10% передоплати (приїздіть-дивіться на місці). Причина продажу: придбання іншого велосипеда з меншою рамою, оскільки цей мені трішки завеликий (був би з меншою рамою- не продавав би). Ціна є адекватною. Вітається аргументований торг. Покажіть мені схожий байк (візуально і технічно) за дешевшу ціну ніж у мене- ціну на мій ще знижу. Консультації та відповіді на запитання по телефону та електронці [email protected].
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.