Перейти до змісту

Навчання водіння

Pavka

Рекомендовані повідомлення

Драстуйте!

Син 12-ти років має велике бажання навчитися їздити на автомобілі. Я лише "за", проте маю запитання:

— місце, де можна таке робити;

— Методика навчання (що за чим вивчати і практикувати).

Буду вдячний за поради та рекомендації.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на стоянці Епіцентр після закінчення робочого дня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

- залишки аеропорту в Крупі

- думаю буде великий + якщо вчитиме батько, а не чужий дядя-інструктор

- спочатку вивчив би будову і загальні принципи роботи автомобіля(постаратись максимально залучати малого до поточного ремонту та обслуговування авто), паралельно вчити теорію, ПДР (симуляторів і всяких програм в неті, в допомогу, ціла гора ) а далі за кермо.

з.і.(вчив кума, зараз дружина на черзі)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це точно :) А смисл вчити? Щоб він у Вас потім машину просив і ганяв ? Навіть якщо зараз навчите то до 18 років коли буде отримувати права треба знову накатувати кілометри для практики.

P.S Я надіюсь що Ви йому давати керувати автомобілем самостійно не будете?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чим молодша людина, тим краще засвоюються навички. А самостійно кататиметься, як права отримає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На стоянці епіцентра стоіть шлакбаум. Для дитини навчитись основним азама водіння (рушати з місця, зупинятись та переключатись можна стоянці маршруток що знизу за церквою біля 4-ї школи. Правда якщо даішники таке побачать то штрафонуть, бо за кермо категорично заборонено сідати дітям до 16 років, навіть в рамках навчання. Нехай хлопчина трохи підросте а поки росте нехай

спочатку вивчив би будову і загальні принципи роботи автомобіля(постаратись максимально залучати малого до поточного ремонту та обслуговування авто), паралельно вчити теорію, ПДР (симуляторів і всяких програм в неті, в допомогу, ціла гора )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Особисто я вчився на сільських, грунтових дорогах (рушати, зупинятись), потім у лузі по росі (екстрене гальмування, заноси), за кермо сів тільки після того як вивчив правила ДР "назубок"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чим молодша людина, тим краще засвоюються навички. А самостійно кататиметься, як права отримає.

Оце вірно :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну і від себе додам, батько то є батько але в інструктора на його машині є додаткова пара педалей, тому нехай потерпить до віку коли приймають в автошколу, а наскільки я знаю приймають лише з 16 років. Це все придумано задля безпеки пасажирів і водія а також оточоуючих людей

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Головне щоб малий не боявся автомобіля :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це точно :) А смисл вчити? Щоб він у Вас потім машину просив і ганяв ? Навіть якщо зараз навчите то до 18 років коли буде отримувати права треба знову накатувати кілометри для практики.

P.S Я надіюсь що Ви йому давати керувати автомобілем самостійно не будете?

Вміння керувати зайвим точно небуде

А що до ганяти, так це від розуму залежить :_07: .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ось тільки за 6 років коли він отримає права навички пропадуть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну і від себе додам, батько то є батько але в інструктора на його машині є додаткова пара педалей, тому нехай потерпить до віку коли приймають в автошколу, а наскільки я знаю приймають лише з 16 років. Це все придумано задля безпеки пасажирів і водія а також оточоуючих людей

Х.З. які зараз ті інструктори, приклад зі мною на першому уроці водіння в ДОСАФІ

Інструктор - хто їздив за рульом?

Я - я їздив на Жигулі

Інструктор - сідай поїхали

після чого я зробив круг по парку і поїхали десь здається на Дубенську щось завозити (КАМАЗОМ :0155: ) з мене тоді " 10 піт вийшов", і яка тут безпека?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порівняв, камаз і легковушку. Я вчився на 9-ці в автошколі на 40-му. Нормальний інструктор був, їздили, вирішували його справи(тещу на дачу завезти, тещу з дачі забрати і подібне). Загалом пофіг куди з інструктором їздити, ти ж вчишся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хтось методику конкретну зможе порадити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хтось методику конкретну зможе порадити?

Знайдит на торрентах якусь дитячу гру з ПДР, розкажи принципи роботи основних вузлів машини, типу як двигун працює, трансмісі. Вивчіть знаки. Перш за все хлопчина повинен знати де і як переходити дорогу. Таскай з собою в гараж нехай допомагає з авто і поясни що йому ще рано вчитись водити машину. А як стимул подаруй на ДН хлопчині навчання в автошколі, думаю за 4 роки можливо відкласти на це. Коли їздиш з ним пояснюй чому ти поїха сюди а не сюди, чому не зупинився там а тут.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я б казав віддати малого на картинг (мій ходив. за спорткомплексом "колос" як в теремно їхати)

там і поїздить і гайки покрутить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я особисто вчився також з досить раннього віку по грунтових дорогах між селами на копійці... там же вчився і рушати і гальмувати і ямки обминати (доречі дуже корисно, кермо тоді легше вертіти, як звикаєш, в екстренних ситуаціях)...

Щодо навчання, то можливо виїхати в крупу на аеродром, домовитись з охоронцем, там є і пряма злітно-посадкова смуга, де можна навчитись і повертати, і рушати, і гальмувати... доречі, там навіть є залишки картингової траси, легковий автомобіль з легкістю туди вміщається, можна навчитись авто контролювати та звикати до габаритів...

На рахунок мат. частини, то вчити тільки залучанням до ремонту авто... ПДР з часом також вивчаться, аби було бажання... Головне, спокійно навчати, ато криками можна відбити всю охоту від навчання)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...