Перейти до змісту

порадьте автоелектрика

kotsy

Рекомендовані повідомлення

Всім доброго дня!

Порадьте будь-ласка нормального автоелектрика. Виникли проблеми з електронікою/проводкою. Один "майстер" "продіагностував", взяв за діагностику 150 грн, а проблеми так і лишились. Автомобіль Шкода Октавія.

Буду вдячний за пораду!

До речі, можливо хтось знає чи нормальний електрик на "Пітстопі" цей що в Струмівці?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

066 322 40 14 Сергій.Звоніть домовляйтесь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі, можливо хтось знає чи нормальний електрик на "Пітстопі" цей що в Струмівці?

Да, є - Mykola81 :_04:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щоб не створювати нову тему....

хто може глянути авто трафік 1,9 DTI...відключається турбіна як наслідок ззаду шлейф і пропадає тяга. глушу через пару хвилин завожу все добре.. все працює. я так розумію комп по новому все бачить і все добре. діагностика показала датчик вкл. турбіни...був замінений на новий звичайно BOSCH. проблема на деякий час зникла але зявилась знову ( діло було певно не в ньому ). кажуть це в трафіків - вівариків глючне місце. деякі думки вже є але не має гарантії вирішення проблеми. можливо хтось з електриків зтикався з такою проблемою і може її вирішити.

дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

клапан EGR перевірявся?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

клапан EGR перевірявся?

поки ні але думаю причина не в ньому.

поїду певно до Володьки в Хріники.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щоб не створювати нову тему....

хто може глянути авто трафік 1,9 DTI...відключається турбіна як наслідок ззаду шлейф і пропадає тяга. глушу через пару хвилин завожу все добре.. все працює. я так розумію комп по новому все бачить і все добре. діагностика показала датчик вкл. турбіни...був замінений на новий звичайно BOSCH. проблема на деякий час зникла але зявилась знову ( діло було певно не в ньому ). кажуть це в трафіків - вівариків глючне місце. деякі думки вже є але не має гарантії вирішення проблеми. можливо хтось з електриків зтикався з такою проблемою і може її вирішити.

дякую.

Дивились в data, чи лишень по коду?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

066 322 40 14 Сергій.Звоніть домовляйтесь.

Вчора звертались. Задоволені, рекомендуємо))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

клапан EGR перевірявся?

поки ні але думаю причина не в ньому.

поїду певно до Володьки в Хріники.

Опель-Автохауз в Маяках, і ніяких Хрінників не треба. У мене на Caddy SDI затроїли дві форсунки. Подзвонив в Хрінники, описав приблизно суть проблеми - не заводилась на холодно, втім після того як перший раз стартанула, через секунду можна було глушити і заводилась відразу. Сказав майстер - привозь машину на тиждень - розберемося... Я спробував вмовити майстра щоб оглянув і діагностував при мені і при можливості відразу відремонтував, але отримав у відповідь - НІ. Я майже туди поїхав, бо уже не було виходу, але оце - багато роботи, у мене черга і так далі мене насторожило! Не буду описувати страхи, які прокручував в голові, але те що з твоєю машинкою будуть робити майстри в твою відсутність насторожує... Але спробував заїхати на Автохауз - хлопці подивилися і при мені, що дуже важливо, замінили всього навсього ремкомплект на форсунки (на Боші, оригінальні коштують в межах 80 гривень, тоді як на шкоді - 290). Все про все обійшлося в межах 500 гривень. Ви уявляєте скільки б мені винесло у Хрінниках, при тому, що машина стояла б там тиждень, не відомо що б туди навтикали і що б іще мені замінили без мого відома...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...