Перейти до змісту

підскажіть де можна одноразово заробити 1000 грн за самий короткий період часу ( будь яку роботу)

mers

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

підскажіть, де можна одноразово заробити 1000 грн за самий короткий період часу ( будь яку роботу)

• Відповідей 55
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

підскажіть, де можна одноразово заробити 1000 грн за самий короткий період часу ( будь яку роботу)

Опубліковано

в мене можна заробити

робота не пильна ,та й робити практично нічого не треба

і за місяць буде тисяча

берусь що треба робити?

Опубліковано

в мене можна заробити

робота не пильна ,та й робити практично нічого не треба

і за місяць буде тисяча

що потрібно робити???

!

Опубліковано

э робота одноразова (чорна :boks2: ) вибити з мужика 22 тисячі гривень 10% твоїх Берешся??

хаха покажи кого?)

!

???????????

Опубліковано

э робота одноразова (чорна :boks2: ) вибити з мужика 22 тисячі гривень 10% твоїх Берешся??

В інкасаторів?)

Опубліковано

Будь яку роботу кажеш? Добре.. я чув що на Рівненській заробляють не погано, особливо вночі біля трас.

Опубліковано

mers, без флуду, кредитка оформляється практично миттєво, а потім з відносним комфортом відпрацьовуєш. А 1000 грн за раз... Ну не знаю, не знаю

Опубліковано

І тоді ти, як організатор поїдеш, він - як виконавець ) 10% то не то, за шо варто ризикувати )

Опубліковано

та я ж для юмора писав (: який дурний буде про такі речі в відкриту писати???

якби то було реально, то крепкі хлопці за 2200 знайшлися б швидко :)

Опубліковано

якщо чесно то 1000грн мождиво заробити за 2 дні. Потрібно лише найти обєкт який потрібно перефарбувати, така послуга вартує 15грн/м2

Опубліковано

якщо чесно то 1000грн мождиво заробити за 2 дні. Потрібно лише найти обєкт який потрібно перефарбувати, така послуга вартує 15грн/м2

де її найти??

Опубліковано

Думаю на двадцяту маршрутку якраз не вистачає

скажу вам всім що гроші це не проблема! Треба буде і 20 автобусів купим, просто треба оприділитись чи по місту їх пускати, чи міжміські маршрути

Опубліковано

Думаю на двадцяту маршрутку якраз не вистачає

скажу вам всім що гроші це не проблема! Треба буде і 20 автобусів купим, просто треба оприділитись чи по місту їх пускати, чи міжміські маршрути

хахаха))) я простий студент, а вище те шо ви вліпили сюди не ясно чого, ця тема була відкрита по проханню знайомого, так що не тупи і не засмічуй тему!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...