Перейти до змісту

Хочу купити Comanche 26″ Ontario Sport 2013. Що думаєте про цей вел.?

kellax

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я в велосипедах не ахті. Вибрав модельку, почитав про "начинку". Здається все влаштовує але хотілося б почути відгуки реальних власників цієї лінійки велосипедів, або велознавців.

Що скажете товарство?

Размер колеса: 26"

Рама: Alloy 7005, размер 20.5"

Вилка: Suntour M3010, ход 63 мм, алюминиевая, амортизационная

Передний переключатель: Shimano FD-TZ51

Задний переключатель: Shimano RD-TX35, 6k

Манетки: Shimano ST-EF40 моноблок

Передний тормоз: V-brake Comanche TX-120

Задний тормоз: V-brake Comanche TX-120

Шатуны: Сталь Comanche 48/38/28, 170 мм

Тип задних звезд: Трещетка Shimano MF-TZ20

Количество скоростей: 18

Цепь: KMC-Z

Каретка: VP подшипник в обойме

Педали: Пластик Wellgo

Передняя втулка: Joy Tech Steel 14G*36H, с эксцентриком

Задняя втулка: Joy Tech Steel 14G*36H

Тип обода: DA-16 двустенный алюминиевый

Покрышка: Innova 26 х 1,95 (54-559)

Руль: Сталь Comanche МТВ, крашеный

Вынос руля: Comanche сталь 25.4 мм, регулируемый по высоте, крашеный

Рулевая: VP сталь

Подседельная труба: Comanche алюминий, 30.4 мм Крылья: Нет

Багажник: Нет

Дополнительная комплектация: Светоотражатели

Опубліковано

Я, вобщем, даже и не посылала никого. А могла б и, вполне, оправдано.

Типичная сцена у меня на работе. Клиен спрашивает, отвечаю, консультирую по полной, улыбаюсь, шучу, все. как положено. Клиент мнется, начинает советоваться с такими же клиентами, некоторые выходят из магазина и к прохожим обращаются за консультацией. Как тут не послать? Но не посылала еще. В крайнем случае, куда посылала, так это на базар, не дальше :)

В вашей теме я ошибочно распознала такого клиента. Ведь, накипело. Что не скажешь в гарячке.

Опубліковано

Ну, извините, погарячилась. У нас как раз поступил это велосипед в продажу и под заказ одного клиента. Я подумал, что это вы и есть. И я бы могла о нем все рассказать, поскольку уже его пощупала. Но раз уже беседа не задалась, то не буду.

ТОбто ви подумали, що я ваш клієнт???? І так відписати клієнту? Мда... Європа. Повага до клієнта - нет не слышал.

Дарма ти так.

А по темі - купуй те що тобі сподобалось, що б потім на когось не ображатись.

ПС. ще й тему не там заліпив.

Не все що виблискує - золото. Хочу почути відгуки народу чи варто брати, чи якісне.

у Вас першого було звинувачення в сторону магазинів і конкретно велозони в їхній предзвятості і бажанню Вам щось втюхати.

Ту мало хто вам порадить у виборі вела краще ніж пані Татьяна. І у неї тут уже пару десятків постів ТІЛЬКИ в АНАЛОГІЧНИХ темах, тому такі звинувачення її і зачепило та ваша манера письма і натяки. Мене теж би це образило.

з.і. особисто нажаль не знайомий, але вона мені вже допомагала і я не починав тему зі звинувачень в бік продавців.

Опубліковано

Хочу почути відгуки народу чи варто брати, чи якісне.

Ваше питання трохи недоречне. Нічого якіснішого за такі самі гроші ви не знайдете серед нових велосипедів.

Опубліковано

Спочатку теж хотіла Comanche(трохи інша модель), але почитавши про них, попитавши тих хто їздить, тих хто ремонтує, припав мені до душі Giant Revel 4, прийшовши та потрогавши його, порівнявши - дійшла висновку що все ж таки кращий kellys viper 40 :_07: Але беручи до уваги те скільки я не їздила(а колись була ух!) та ще й взявши до розгляду нашу дорожню обстановку, вирішила трошки почекати з купівлею. Тому ось вам ще два варіанти. Почитайте, попитайте, потрогайте, можливо щось і зацікавить.

Опубліковано

Таня, нехай цей вумнік йде до незацікавлених осіб в епіцентрі і йому продадуть гарний велохсипед

Бл=ть! За*бали! В ПП пиши такі пости! Задолизи. Закрийте тему всім дякую. Тролі ідіть лісом. Тані гарної професійної кар"єри, трішки терпіння і поваги.

Завіса.

Бачу, всі все сказали.. КРАПКА!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...