Перейти до змісту

Читати всім!

<<ReAl MaN>

Рекомендовані повідомлення

Вийшла а магазин. В маркеті у відділі овочів старенька бабуся прийшла важити 1!!!!! Картоплину! Продавець бідна оніміла. Я теж . Бабуся каже, заплатила за квартиру, комунальні ліки, от доживає як може . Сьогодні собі може дозволити лише одну картоплину і четвертинку чорного . Мене прибило. Пішла швиденько набрала повний пакет картоплі, купила, дала старенькій на касі. Вона ніяковіла, потім довго дякувала і плакала. А я йшла додому і ридала. Той пакет картоплі коштував усього лише 6 гривеньЙ Твою дівізію, що ж за країна така, коли люстри в межигір’ї коштують мільйони, годинники чиновників ( депутатів) сотні тисяч доларів, на дорогах відмиваються мільярди, а бабуся стоїть і важить одну картоплину ?????? Де курва ваше пакращення??? Спалити би вас всіх нахер!!!! від себе!!! Текст знайдено в однокласниках........

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я там і читав....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

....хвора дитина, треба рідкісна V група крові, надішліть смс з текстом, "Ya ne loh" на номер 666

коротше кажучи:

%D0%91%D0%B0%D1%8F%D0%BD.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не так давно було на борді....

http://board.lutsk.u...try1052800687 Пост№74

:bayan: :bayan: :bayan: :bayan: :bayan: :bayan: :bayan: :bayan:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Була б моя воля, я б такі віруси одновконтактобукові видаляв би звідсиля одним кліком миші. :0156:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...