Перейти до змісту

У нас що саджають за gsm шлюзи?

Factory

Рекомендовані повідомлення

Таке питання:

Хочу закупити обладнання а саме gsm шлюз і атс,

ну і налаштувати це все діло щоб вхідні через міні атс ішли на скайп!

казали мені, що за оцек gsm шлюз можна сісти років на 6, це правда чи мене налякали, щоб не брався за роботу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ст. 361 УК Украины

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

361 стаття кримінального кодексу говорить про порушення функціонування еом і мереж спрямованими вчинками які призводять до втрати данних і т.д.

нерозумію чим буде шкодити gsm шлюз, вінже практично моб. телефон тільки призначення і функціонал своєрідний.

поясніть конкретніше,

якшо я поставлю gsm шлюз в офісі в парі із атс то мені потім заце будуть претензії від правохороних органів, чи мене просто налякали щоб роботу загальмувати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пишеш листа на оператора, що такий то номер буде використовуватися на жсм-шлюзі. і все більше нічого не треба

це з договору МТС, за що можуть відключити номер або заблокувати

Абонент без попередньої письмової згоди Оператора використовує технічні засоби для комутації та/або маршрутизації (переадресування) вхідних та/або вихідних викликів з допомогою тонального набору сигналів через будь-які комутаційні пристрої (обладнання типу GSM-шлюз) або здійснює відправлення коротких текстових (SМS) та/чи мультимедійних (ММS) повідомлень з рекламною метою;

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...