Перейти до змісту

Audi-club

Saddy

Рекомендовані повідомлення

Пропоную створити наш обласний клуб власників автомоблів "Audi" для обговорення ремонту, новинок, тюнінгу, порад по експлуатації та модернізації, обміну досвідом та іншою корисною інформацією, допомозі в пошуку запчастин.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на даний час потрібно знайти перемикач підрульовий для щіток двірника ("гітару") для А6 Avant 1996 року (кузов А4, 4С)

як на фото (якщо можна лише праву частину, для вмикання щіток)

5744299f.jpg

також трохи історії про походження назви автомобіля:

Эта ныне всемирно известная фирма родилась в 1910 году по решению суда. Рассматривалось дело об обвинении Августа Хорьха (August Horch) его бывшими коллегами из компании Horch. В результате разногласий с партнерами своенравный Хорьх был вынужден уйти из собственной фирмы, основанной им в Zwickau в 1899 году. Спустя некоторое время он создал в том же городе новую компанию, естественно, присвоив ей свое имя. Недолго существовали в одном небольшом городке две фирмы с одинаковым названием: решением суда второй было присвоено новое название Audi, что по-латыни означает то же самое, что Horch по-немецки - "слушать". (с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да назови просто, "клуб поиска запчастей для Saddy", чего уж там :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якби я хотів просто знайти якусь запчастину, то створив би тему в розділі "Торгівля: авто-мото-вело".

Я зареєстрований в міжнародному клубі власників Ауді, там люди обговорюють певні проблеми з авто, допомагають один одному їх вирішити.

тому створив цю тему, щоб у користувачів була змога обговорити певні питання про свій автомобіль. Я не просто шукаю запчастину собі, якщо допомога буде потрібна ще комусь, хай пише, і я чим зможу, тим і допоможу.

Чому ініціатива одразу наказується?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

замечательно. тогда начни с того, что ты можешь предложить владельцам ауди. какую помощь и услуги. ссылки давай на регистрацию свою и форумы полезные, на информационные ресурсы. поясни, растолкуй что оно такое и зачем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую за допомогу та конструктивну критику

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на даний час потрібно знайти перемикач підрульовий для щіток двірника ("гітару") для А6 Avant 1996 року (кузов А4, 4С)

як на фото (якщо можна лише праву частину, для вмикання щіток)

5744299f.jpg

колись перебирав подібне

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На шроті на Конякіна 100% є. Я собі до В4 шукав, то бачив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...