Перейти до змісту

Ігор Єремєєв - інтерв’ю для УП

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Інтерв'ю не вразило. Такоє жидєнькоє, біле і пухнасте.

Цікава логіка голосувань за голову Партії регіонів Азарова і заступника голови Партії регіонів Рибака.

Не здивуюсь, якщо подібні недолугі пояснення будуть і при наступних синхронних голосуваннях з Партією регіонів. Умовно: я проголосував за 15-відсотковий податок з продажу валюти, бо хтось міг запропонувати 20%. Я проголосував за поганий бюджет, бо міг бути гірше.

Нагадує відомий ролик Притули:

http://www.youtube.com/watch?v=GWHnX2k8SE0

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

який він там білий і пушистий.... прямо ангел, і так у нього харашо, і збоку всьо чудово...

"Свобода" навіть стверджувала, що ви давали по 200 гривень. Хіба це не підкуп виборців?

- Можу вам точно сказати, що кандидат у народні депутати Єремеєв Ігор Миронович жодного разу не порушив виборчий закон України.

звіздить і не червоніє :_07:

чому звіздить, правду каже. Він особисто нічого нікому не давав, а про інше "я не вкуггсє"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Sandro, будь уважний коли редагуєш цитати. Ти приписав мені слова які я не говорив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Sandro, будь уважний коли редагуєш цитати. Ти приписав мені слова які я не говорив.

:blink: вкажіть де

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Wow !!! Що робиться !!! Виявляється на борді є ще один фантом, тільки його нік пишеться Fantom, а мій - phantom. Sandro, ти все зробив коректно. До тебе - ніяких претензій !!! Це я прочитав цитований тобою пост Fantom'a і не звернув увагу що це інший фантом, а не я !!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...