Перейти до змісту

Драгобрат

QUARD

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Драгобрат!

Цікавить чи наші форумчани їздять туди відпочивати.

І які на вашу думку кращі готелі і траси для новачків біля них.

Опубліковано

Мені сподобався готель "12 місяців" проте не знаю яка там траса. Чи не буде заважка?

Опубліковано

розкажіть шо пачьом на Драгобраті. Віднедавна став на сноуборд і захопився. Із всіх дисциплін найбільше приваблює фрірайд, і Драгобрат на мою думку - найкраще місця для цього. Хочу спробувати , проте немаю однодумців і відгуків. Розкажіть що і як плз.

Опубліковано

Всі траси що йдуть на гору Стіг я б сказав не для новачків, та і ще це бугельні пійдомники, коли є лід можна навіть доверху недоїхати))). Є ще гора Жандарм, одне крісло( спуск пологіший) і бугель(оаза). Як на мене це буде найкращим для Вас, піднялися на кріселці а спустилися на оазу, потім навпаки. Спускаючись через оазу можна звернути в лісок. Тому і шукайте готелі поблизу крісельного підйомника.

Шо почьом тут, http://www.adrenalin-ua.com/ru/tours-a-travel/ski-tours/dragobrat/dragobrat-skipass

Опубліковано

Кілька років катаємось в Буковелі. Ставала на лижі саме на Драгобраті. День їздила на учбовій гірці, на другий день вже піднімалася на Стіг. Важко, що бугель, важко зійти з нього не володіючи добре лижами, до сліз важко вперше виїхати на гору і подивитися вниз))) Сил і впевненості надає хатинка-кафе з глінтвейном, яка видніється дааалеко внизу) Другий сезон на Драгобраті каталася впевнено. Є кльооова гірка для любителів сноуборду, на лижах там ох як стрьомно і швидко, та класно! Драг-це місце затишку, відпочинку, повної відірваності від буденності. Дуже раджу!!! Буковель для мене-хороші траси, комфортні підйомники, мільйон людей, пробки на під"їзді до курорту, біганина за акційними скіпасами.

Буковель-це каталка, Драгобрат-відпочинок мізками і тілом.

Опубліковано

Були в Буковелі, вчора повернулися. В суботу людей було доволі багато, в неділю і в понеділок менше, але враження, що кількість збільшується. Купили акційні підйоми, вийшло недорого й недуже багато людей.

Теж ставав на борд (до цього вчився тільки за будинком їздити з гірки), то було досить неважко. Ще дуже радують крісельні підйомники, відпочиваєш на підйомі. Раджу новачкам (є де повчитися) і раджу не в сезон їхати(менше людей та дешевше).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...