Перейти до змісту

не іде гарячий воздух на лобове скло.... опель омега а...

uno55

Рекомендовані повідомлення

піскажіть мо хто стикався...

опель омега а- проблема-пічка працює-вниз гріє гарячим воздухом, а на лобове іде холодний-не можу поняти в чому причина всі тросики працюють,регулятори також....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

було таке саме, тільки дуло в лице холодним. паходу шось з самою пічкою

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

була така фішка в мене була забита решітка снігом і листям тягі не було почистив заробило.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЗАПРАЦЮВАЛА!!!!!!!!!! поміняв патрубки місцями+зняв моторчика і вручну підняв шторку та заштопорив що регулює подачу холод-тепло, вигнав воздушну пробку з пєчкі і... тепло!!!!!!!!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у меня на стекло идет только холодный воздух, видимо для того чтобы небыло резкого перепада температур при морозах. тоесть когда направляешь регулятор на стекло автоматически переключается хододный поток.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у меня на стекло идет только холодный воздух, видимо для того чтобы небыло резкого перепада температур при морозах. тоесть когда направляешь регулятор на стекло автоматически переключается хододный поток.

А скло не замерзає? і як його розморозити холодним повітрям?

Скоріше у вас щось несправне..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А скло не замерзає? і як його розморозити холодним повітрям?

Скоріше у вас щось несправне..

це точно!!!!!!!! я через це і ладив, бо не розмерзалось....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ничего не мерзнет, и по-моему так у всех авто где климат-контроль есть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у більшості авто з кондиціонером є така штука: вмикаєш подачу повітря на вікно - вмикається кондиціонер :), знаю в Авео просто мікрика в перемикачі режимів виймали і все, проблеми нема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

закривайте тему, пічка прайцює :))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...