Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Зараз є сербоголда , ніяких проблем в стоці

Сереброголда - це дааа) але кач золотий буде

Тільки для відкриття пухи , гусениць та башти . А далі ставиш топову . Ось зараз катаю на Т69 --- там тільки голда , бувало за перемогу отримуєш 80 к кредів , а на бк треба 130 -140 к . Про поразки мовчу . І катаю бій на Т69 , бій на премі

Де того срібла набрать шоб з Сербоголдой катать мало не на кожному другому танку?

Або так , або страждати . Я вибираю голду

Опубліковано

Оце щойно був бій )))) На новій карті вперше, всі рванули направо, ну а мені не залишалось нічого як їхати на ліво. В ітозі я настреляв більше всх. Але то не суть, у противника 8!!! танків нанесли 0 дамагу ))))))

V9ehs.th.jpg

А 1к урону навіть ніхто і не перевалив ( ЖЕСТЬ!

Опубліковано

Ось зараз катаю на Т69 --- там тільки голда

Купив наступний Т54Е1, поки не відкриєш топ пушку, також тільки голда)), поїздив пару боїв з ББ, "не пробил" заколупало, особливо коли стріляєш по Т-44 в лоб :) чи якогось ИС-8.

Тактика таж - бій на Т54Е1, бій на Т34 :), треба окупляти якось голд)), хоча лямів вистачає, якось не по феншую в мінусі бути)

Опубліковано

Ось зараз катаю на Т69 --- там тільки голда

Купив наступний Т54Е1, поки не відкриєш топ пушку, також тільки голда)), поїздив пару боїв з ББ, "не пробил" заколупало, особливо коли стріляєш по Т-44 в лоб :) чи якогось ИС-8.

Тактика таж - бій на Т54Е1, бій на Т34 :), треба окупляти якось голд)), хоча лямів вистачає, якось не по феншую в мінусі бути)

а що ти хотів з пробиттям меншим ніж у т71???

докачую т69 і беруть сумніви у доцільності покупки т69

Опубліковано

докачую т69 і беруть сумніви у доцільності покупки т69

Т69 кльовий танк, після 20 згаком боїв роздуплився як на ньому грати, і без голди норм виходило :), почав дамажити по 2К з гаком за бій, перед цим було1-1,5...

п.с. Майстра взяв в стоці що само смішно))

Опубліковано

Шось мене ото вдруг зацікавили американські танки. Цікавить гілка тяжких танків та отам де т71. На гілки поки дивитись не буду, цікавить більш-менш опис цих гілок. Варто, не варто, які з них кактуси, що краще перепригнути ну і чи взагалі варто качати?

Опубліковано

А мене зараз американці тільки й пруть. Спочатку як і більшість любив "совіти", потім трохи німців, але зараз онлі америка (кути наведення+дпм :0155: ).

Стосовно гілки т57, то скажу так: кумарило тільки на всяких там стюартах, т21 мене дико потішив скорострільністю, т71 я мабуть не продам поки не поріжуть (самий фановий танк зі всіх на яких грав), т69 вже трохи кактус (премів немає, возити багато голди не можу), інколи їзджу з пухою т71 (перезаряд 16-18с тішить). До 54е1 тільки качаюсь, але суть така ж як і в т69 тільки пушка вже людська...

Опубліковано

Мені здається змінили баланс взводів...

Соло граєш і кидає адекватно і все норм, тільки взвод - внизу списка.

ех якби ще топи не зливалися з нулем дамагу було б супер :)

я так зрозумів озвучку не змінили?

Опубліковано

lerov, так тих M60 зараз нароздавали купу.... гравці понад 50-ти кланів отримали таки відерця з гайками. Тобто вони не так і рідко будуть зустрічатись у боях.

Опубліковано

lerov, так тих M60 зараз нароздавали купу.... гравці понад 50-ти кланів отримали таки відерця з гайками. Тобто вони не так і рідко будуть зустрічатись у боях.

:_07:

Опубліковано

класна збірка модів. тільки мій корчик(ПК) не взмозі тянути їх, фпс около 10-12 на мін настройках :0157: , прийшлося ставити моди Джова - не такі інформативні, але взагалі не грузять систему :ok:

Опубліковано

Победа!

Бой: Рудники 25 липня 2013 р. 15:29:53

Танк: AMX M4 mle. 45

Получено опыта: 486 (x2)

Получено кредитов: 7 632

Достижения в бою: «Захватчик», «Рейдер»

Опубліковано

lerov, а щой там не так написано в мене в слові "будуть" - шото я перепрацювався і не доганяю... :(.

Ну до мене інфи тут (про зустрічі з М60) не було.

Опубліковано

lerov, тю, я вже думав що якось щось не правильно написав, перечитав граматику, вивчив нові правила правопису... а тут усього лише побачений танк.... Дійсно, їх вистачало і під час тесту супертестерами та розробниками :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...