Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Схема отримання ПА:

Виграєш на протязі дня 15 рандомних боїв, не обов'язково підряд (як глянути скікі вже виграв/зіграв? - моди в поміч) і після кінця 16 бою (причом неважливо - виграв,програв чи нічия) автоматично нараховує ПА на 24 години.

Можливість заробити ПА одноразова, тобто на слідуючий день після 15 перемог вже нічого не дадуть.

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

з кожною обновою ВОТ стає все гіршим

до обнови мав француза 6лвл який виходить на 6лвл арти,залишалося біля 10к експи

після обнови ні француза ні експи

арта палить 1 снаряд в хвилину,і то з ДУЖЕ маленьким радіусом,тепер -3 стало ДУЖЕ важко набити

да і тт стали якимись ватними..... Л А Ж А !!!

Опубліковано

о_О оце в топ ПТ Англії царь пушка це ппц.

блін був тільки що бій після яких думаєш, чого я не знімаю реплеї??

Я на ИС-7, товариш на FV215b (183)... 5-та хвилина бою і рахунок 4:11 о_О

і шо ви думаєте??? Ми виграли, на взвод взяли 10 фрагів і по дамагу в нього 10к дамагу, в мене 4к.

блін, шо творилося в протележній команді :0163: :0163: :0163: :0163:

Опубліковано

ідіть спати!

За 1 день акції заробив день ПА і два бої на 3000 (здається на ИС-4 і Пантера 2).

Акційний медальок не взяв (

Опубліковано

Маньяк - ти на арті ще гасаєш? Бо я щось, як не любив арту, але зараз при зйомі зірочок спочатку трошки брому, потім валер"янки, потім валідолу і тільки після цього приступаю. І все рівно - хвилині на 30 руки трусяться, всього тіпає, і не нормативна лексика зашкалює.... Клавіатурою хочеться по монітору валянути... Нехай вже перезаряд довгий, нехай вже зводиться стільки, що можна кави попити... Але при 100% зведенні, в стоячий танк, при 100% екіпажу, братстві, з 3 пострілів - тільки один-два сплеш!!!!!! А все інше летить куди завгодно тільки не в коло зведення, урон як у МС-1, то п*здець - мене це виводить.... Краще взагалі б арту забрали і все - як вид техніки який "харить" багатьох нубасиків. На мою думку достатньо було поставити обмеження до 2-3х арт в бою. Артилерія повинна бути нагібатєльною технікою... Це ще треба вміти грати на ній - зайняти правильне місце, команда повинна злагоджено грати, світляки світити там де тре, і тоді коли потрібно, саму арту від чужих світляків захистити, а ще при пострілах рельєф місцевості враховувати, контролювати чи не зливаються на твому флангу - тобто це взагалі так само як і на іншій техниці ціла наука та стратегія... А зараз прирівняли арту до простих танків - тільки вона ще коса, стріляє 1 на хвилину, неповоротлива, і ХП на 2 постріли... Це ж і вдарило по світлякам! Кому світити? От і залишилося грати на Пт, середняках чи важких танках... Це моє ІМХО...

П.С. До речі ти порівняв руки на арті після обнови, чи так само як в мене.... Може то я руки в ж...пу перекрутив і тепер не знаю як на ній грати? Поділись враженнями... Чи варто сподіватися що колись налагодиться?

Опубліковано

Морітирні арти типу Гріля тепер можусть стріляти тільки по птшках і кустодротах. Решта змінилися не сильно. Я вважаю - потрібно просто заново вчитися

Опубліковано

о_О оце в топ ПТ Англії царь пушка це ппц.

Та да, пушка ППЦ, вчора мені в лоб влупила в Е100 -1600 :_31:, я перший раз попав під такий дамаг ))), то спочатку подумав що арта навернула :). Корочє, вирішив собі качнути )), 2 раза пальнув, 3000 дамага :)

Акційний медальок не взяв (

ну з медальками вони прикололись, стільки арти попробуй знайди ))), за 31 бій тікльки раз було 4 штуки !

Вчора після трьох днів перемог, був день зливів :( за 31 бій 13 перемог, не витримав, пішов спати) :) Теорія заговору в силі )), ну бо мля я не можу пояснити, чому півкоманди зливається за 3 хв., а інші півкоманди жостко туплять, а мій танк як не пробив то рикошет... перед цим так пробивав що ппц, а тут видно пушка поламалась...

Опубліковано

Теж закинув арту, не хочеться поки що цей кактус жувати))

Можливо статистика покаже різкий впад арти і щось змінять.

Опубліковано

Решта змінилися не сильно.

та ну )))

Яка в тебе є топ арта ?

Теж закинув арту, не хочеться поки що цей кактус жувати))

продав половину артилерії )))

Опубліковано

В мене гв-тигр, щоб звестися, то ..... ну танк повинен реально бути кустодротом.... мало того - в колі зведення тепер танк може їздити як на стадіоні, а снаряд летить то взагалі часто навіть за коло зведення... Якщо не чекати 100% зведення, то снаряд в 24" екран інколи не попадає, тільки трасер видно, що десь як супутник в кутку екрана промайне... На пісочній арті - до мене виїзджає ПТ, боком, я не спішу - поки розвернеться час є, звівся, відстань 10м, ПТ закриває пів екрана, щоб не попасти то потрібно бути Бєлановим (хто памятає такого футболіста, або сучасним Кержаковим), бабах .... і .... правильно постріл по пташках, навіть не сплеш... :)

Вообщем - море фану, кайфу і тп.... :)

Опубліковано

А я за нерф арти.

Тепер немає "стоялова" по 5-10 хв.

Всіх продав, залишив су -26 тимчасово.

Але почалось засилля ПТ в рандомі. Всі артоводи сіли на ПТ.

Опубліковано

vetalforever, Топова зараз БЧ 155-58 - зарядка 75с з досилом + 100% екіпаж + братство. Дамаг (якщо попав) в середньому 400-500. (сплеш і то більший буває), поки зарядишся, півкоманди або злилось, або перебили всіх ворогів, кому тре така арта ? Мало того що зводиться "півгодини" , то щей коса, (ну да, систем наведення на ціль тоді не було )))

Опубліковано

В мене гв-тигр, щоб звестися, то ..... ну танк повинен реально бути кустодротом.... мало того - в колі зведення тепер танк може їздити як на стадіоні, а снаряд летить то взагалі часто навіть за коло зведення... Якщо не чекати 100% зведення, то снаряд в 24" екран інколи не попадає, тільки трасер видно, що десь як супутник в кутку екрана промайне... На пісочній арті - до мене виїзджає ПТ, боком, я не спішу - поки розвернеться час є, звівся, відстань 10м, ПТ закриває пів екрана, щоб не попасти то потрібно бути Бєлановим (хто памятає такого футболіста, або сучасним Кержаковим), бабах .... і .... правильно постріл по пташках, навіть не сплеш... :)

Вообщем - море фану, кайфу і тп.... :)

На днях на су-26 трьох в пт режимі зняв (воїна в тому бою здається взяв).

На все воля ВБРу.

Опубліковано

А я за нерф арти.

ну і зря, достатньо було обмежити до 2 чи 3-х шт. на команду.

Всі артоводи сіли на ПТ.

ога))), теж перехожу :), поки що є тіко Федя, буду качати бринанців і франців :)

Опубліковано

Маю фєдю, ису-152, мле 48 і ат 15 на підході, відкритий т28 прот

Арта була всіх націй, оставив су-26, амх 105(5лвл), 212а...і то після пари заїздів вирішив і на неї забити

Опубліковано

ну я зверху вивісив скрін як на СУ-8 зробив -7

тодішня арта, до 3х обнов назад (біля року тому) була як на мене - найкращою, навіть снайперів отримував на арті, а зараз...ти правий..я по стоячому Т95 на 9лвл СССР із 3х вистрелів при макс зведенні 1 раз лише збив гусінь,

арта теперішня - гімно

Опубліковано

А я за нерф арти. Тепер немає "стоялова" по 5-10 хв.

От якраз тепер і почалося стоялово.

ПТ засіли по кучах і танки бояться їхати, бо це просто ппц.

Раніше арта могла переїхати і викурити ворога, або якщо вороги засіли на горі, то арта могла їх роздамажити.

А зараз якщо карта маліновка чи прохоровка чи ше шось таке це дуже часто або на довго, або нічия...

деферів викурювати дуже важко.

P.S. Ніколи на ТТ не мав проблем з артою.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...