Перейти до змісту

Морская свинка :)

Chill

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вот, собственно, "мучает" меня девушка одной просьбой - купить ей морскую свинку. :)

Кто что может подсказать по этому поводу? Где можно найти, кроме зооуголка на варшавке? Хотелось бы купить не то что с родословной, а просто у людей, которые много лет занимаются именно этими зверьками. Может заодно и посоветуют что полезное... :) Подскажите, пожалуйста, кто что знает по этому поводу. Я в долгу не останусь (+1 :) ) :)

P.S. Ах да, чуть не забыл, обязательно короткошерстную ))

Опубліковано

Ага, еще ТИПА анекдот есть (на самом деле вроде реальная история):

Место действия - ветеринарная лечебница. Ветврач отвечает на телефонный звонок, и между ним и звонившим, между прочим, взрослым и, судя по голосу, вполне нормальным человеком, происходит следующий диалог:

- Скажите, пожалуйста, сколько спят морские свинки?

- Вы знаете, я не могу сказать точно, я не специалист по морским свинкам, но, может быть, она у вас больна?

- Да нет, мы два дня назад ее купили и она была очень активная, бодрая такая. А сейчас не ест, не пьет, только спит, долго уже...

- Возможно, что вам продали не совсем здоровую свинку, расскажите, пожалуйста, подробно, где и как вы ее покупали.

- Ну, мы поехали на птичий рынок, купили свинку, купили аквариум, налили воды...

Занавес.

:)

Опубліковано

Варіантів небагато:

- зоомагазин на Волі

- зоокуток на Варшавці

- як не дивно, зоопарк - там була велика популяція саме короткошерстих морських свинок.

По рекомендаціях - як у всіх "хом"якових" - краще брати самку (слабший запах).

У всьому іншому, якщо звичайно не елітні види, доволі невибаглива тваринка.

ЗІ. можна пошерстити по газетах - там зазвичай віддають, але часто хворих, або в критичному стані :closedeyes:

Опубліковано

У нас дома морской свин живет, уже год и 1 месяц. Длина шерсти - 25 мм, знает команды -кушать , гулять, привет и принеси тапки, правда, их не выполняет :( . Пахнет мало, но раз в два дня нужно менять. Вроде все, купили год назад на старом базаре за 35 грн, сейчас длина 25 см...

Опубліковано

води їм можна не давати - вони її з трави та фруктів-овочів беруть

прибирити за ними приходиться часто. відповідно тримати краще в акваріумі (без води :) ), тазику чи в залізній клітці. з деревяними перемичками - згризуть за пару днів :)

як всі малі звірята не люблють коли їх лякають - можіть і нагадити і вкусити. втікають вони теж швидко.

Опубліковано

В мене в подруги морська свинка вже кілька років - точніше, вона взагалі звіриною займається давно. Вдома в неї свинка, кіт, шиншила... Так от у свинки скоро буде поповнення. То якщо кого цікавить, маякуйте контакти - я передам подрузі, вона поперезвонює.

До речі, вона так само шукає зараз покупця з "хорошою кармою" на шиншилу - їй недавно другу подарували, але в хаті вже місця мало. Так що на рахунок шиншили теж можна писати.

Опубліковано

Всем спасибо, советы полезные. Так, на Варшавке уже были, в магазин еще съездим. Мы, так сказать, присматриваемся. :blink:Но скорее всего свинка будет приобретена в ближайшие 2 недели :blink:

2 olaok: Если можно, телефон подруги в личку, пожалуйста ;)

• 7 місяців потому...
Опубліковано

Есть необходимость в морском свине, желательно маленьком и без вредных привычек. Если кто-то знает кого-то, кто что-то знает - пишите в личку.

Опубліковано

Сам не один рік тримав "свиню" і можу стверджувати: шкідливих звичок у них практично не буває. Проблема "де вибрати" не дуже суттєва тому, що за станом свинки ніде в Луцьку дотошно не стежать. Сам брав обох своїх свинок на варшавці. Головне - самому переконатись, що "порося" яке ти береш в добрі руки здорове. Для цього в першу чергу необхідно звергути увагу на чистоту носика і вушок, а також на стан шерсті.

Взагалі, свинки доволі невибагливі і мають міцне здоров"я. Єдине їх слабке місце - вони сильно страждають від холоду і перепадів температури. На це варто звернути увагу при транспортуванні звірушки з місця покупки додому. Як мінімум, коли принесеш з вулиці обов"язково розмісти її на позиції "туалет".

Удачі "свиноводам"!!! :D

Опубліковано

Спасибо, Romich, у меня вопрос прикладной до нельзя. Сегодня с ребятенком были на старом и варшавском рынке, нигде нету свиней, морских, вот какое свинство. А хочим мы маленькую и из хороших рук, а то предыдущий свин прожил у нас только полтора годика и усё :'(

Опубліковано

Не повезло вам... Сама не давно видела "свиней" на Варшавке и в вет. аптеке возле Старого рынка.

Опубліковано

Не раджу- вона не морська свинка-вона натуральна СВИНИЩЕ-багато шуму-швидко бігає-Гадить до чорта і де попало-треба клітка-стружка як підстилка в клітку-боляче сволочь кусається-нею давляться інші домашні тварини

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...