Перейти до змісту

підкажіть

katjka_9

Рекомендовані повідомлення

Шукала вчителя з англійської який вільно б володів мовою - мені потрібно у короткий термін згадати як балакати в розмові з людьми. Одна знайома підказала що у нас є Корпус миру, де є волонтери з америки які можуть з цим допомогти, але де вони і як шукати - не знає сама. Я в інтернеті не змогла знайти адрессу чи телефону, можливо хтось з вас знає чи чув, допоможіть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

були такі мормони...що на 8 березня,проводили безкоштовні навчання по вт,чт. як зараз не знаю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знаю також, що раніше волонтери проводили бесіди і в бібліотеці (по Шопена)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені потрібно у короткий термін згадати як балакати в розмові з людьми.

відео чати з англомовними спікерами? звичайні чати? skype?

а взагалі мені дивно що людина нібито вміла говорити англійською, а потім забулася ...

були такі мормони...що на 8 березня,проводили безкоштовні навчання по вт,чт. як зараз не знаю

їхнє безкоштовне навчання зводилося до поширення своєї віри. Просто робилося це на англійській мові. Навчанням там і не пахло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а взагалі мені дивно що людина нібито вміла говорити англійською, а потім забулася ...

їхнє безкоштовне навчання зводилося до поширення своєї віри. Просто робилося це на англійській мові. Навчанням там і не пахло.

шкода шо тебе там не було. точно було б менше тупих коментів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шкода шо тебе там не було

Був я там. Інакше не говорив би.

точно було б менше тупих коментів

Невже тобі мама нічого про вихованість не розповідала :_09: ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ото ж бо,якби був то не казав такого.

я ходив туди, та й досі про їхню віру ніц не знаю. після уроків запрошували відвідати "їхню" службу. я відмовився. більше розмов на цю тему не було.

на рахунок навчання мови,то мабуть нема кращого навчання ніж спілкування з носієм цієї самої мови. вони не репетитори, не вчителі...але було весело й цікаво

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, можливо з тих пір коли я там був, щось змінилося. Чи для дітей та підлітків є якісь окремі заняття. Але тоді під практикою англійської мови, якою вони "завлекали", малося на увазі спілкування на релігійні теми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як ви думаєте, якщо я англійською не займалася роки 4 взагалі, то вона в мене має бути супер?? мене з дитинства мама тягала по репетиторам, але не скажу щоб вони принесли багато толку - тільки основні правила і часи вивчила - їх і памятаю, але розмовна це не правила з книжки, просто під ті умови які мені в швидкому часі підвернуться - я маю говорити вільно на англійській, тому і шукаю носіїв, питань немає?

дякую що відповідаєте та я не зрозуміла де можна знайти їх? і чи взагалі можна вже?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А це завжди так. Коли щось треба то його не має. В будь-якому разі не очікуйте чуда. Спілкування з носіями мови не означає її автоматичного опанування. Ну хіба що для дітей. А якщо вам уже за 17 :) то залишається лише один метод - тренування. Я в свій час для тренування намагався про себе перекладати уривки тих розмов які чув на вулиці, в транспорті тощо. Для мене це була дуже ефективно. Таким чином я набирав лексичний запас. І наробляв вміння швидко висловлювати, вірніше перекладати, думки англійською мовою. Коли довелося спілкуватися з носіями - обличчям "в грязь" не вдарив. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я вже теж так почала робити))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...