Перейти до змісту

Медичне страхування стане обовяковим з 2014 року

crafter

Рекомендовані повідомлення

Просто ТАКЕ медичне страхування нічого не змінить в нашій медицині. Абсолютно. Все залишиться як було. Просто якщо його зроблять обовязковим це перетвориться на викачування грошей з населення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти про державне чи про те що я згадувала?

Про державне не берусь судити, а про те що згадувала, то про яке викачування мова?

Платиш 30 грн. в місяць, отримуєш 1500 грн. в рік на лікування?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про державне не берусь судити, а про те що згадувала, то про яке викачування мова?

Платиш 30 грн. в місяць, отримуєш 1500 грн. в рік на лікування?

не утримуєш, а лише при умові випадку, що підпадає в список зазначених для твоєї страхової програми.

як правило при мінімальних страховках це лише екстренні випадки, коли кладуть в лікарню.

а стоматологія, ОРВІ, та інші застуди - максимум компенсація вартості ліків.

ти платиш гроші і маєш гарантію, що в потрібний момент тобі їх дадуть для лікування, або компенсують, але ці гроші йдуть страховій компанії повністю, якщо ти будеш здорова весь рік

Страхуйся, не страхуйся, а вийде як завжди. Простуду і самому полікувати можна, а коли дійде до серйозного (операція, онкозахворювання, пересадка органів) то з тією страховкою можна лише в туалет сходити. В наших лікарях партіотизм просинається лише коли вони бачать живі гроші в них на столах. ІМХО.

ну не скажи, вже років 5-6 на корпоративній страховці- коли звертаєшся - то тебе водить особисто завлікар відділення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про медичне страхування побудоване за таким принцим. Ну от наприклад що робити тяжкохворій людині? Вона загалом то й не проти щоб з її доході вщомісяця відраховували певну суму в страхову компанію, але кошти на лікуванні їй потрібні ВЖЕ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Росії страхова медицина втілена непагано, люди задоволені. Йдеш лікувати зуби - береш з собою паспорт та страховий поліс - ні копійки не платиш (хіба що хочеш супердорогу пломбу або просто віддячити лікарю). Швидка допомога надається абсолютно безкоштовно (незалежно чи маєш при собі поліс) а не так як в нас - дочка зламала руку, завезли в травмпункт, а так вийшло що в цей момент в кишені було гривень з 10. За рентген заплатили, а на гіпс з бинтом не вистачило - сиділи чекали поки гроші не підвезуть. В пологовому теж все абсолютно безкоштовно, матеріали належної якості і в достатній кількості - ще й безкоштовно презервативи роздають і інші постінори. Страхування державне, вираховується як відсоток із ЗП, пенсіонерам забезпечує держава. По бажанню можна відмовитись від державного страхування звернувшись в приватну компанію.

Якщо в нашому бюджеті буде окремий фонд на медицину а не як зараз - захотіли депутати - дали в цьому році мільярд, в наступному - 700 мільйонів, він буде наповнюватись незалежно від того в якому настрої були депутати коли приймали бюджет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Закон буде прийнятий, і страхова буде державна, і буде воно обов"язковим.

уявляйте ситуацію,

ваше міністерство датується, бо неприбуткове, медицина ж безкоштовна,

але в тіні цієї сфери крутятся такі гроші, яких вистачить ще на кілька міністрів міністерств,

правда на здоров"і громадянина це ніяк не відобразиться,

ну що поробиш..радіація, глобальні епідеміїї...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще 1 нюанс: по логіці зараз МОЗ "годується" із тих податків які в нас вираховують із ЗП, відповідно ці податки повинні зменшити але ввести нову графу "страховка". Тобто в ідеалі ми не повинні відчути якогось нового тягаря на наш гаманець, бо там віддали а тут забрали. Але це в ідеалі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я вже рік як застрахований від нещасних випадків.

я ЗА медичне страхування.

АЛЕ для цього потрібно провести медичну реформу. з нашим рівнем медицини це нонсенс.прийду я через два роки до лікаря, скажу - у мене гайморит і покажу страховий полюс..... і що далі???

за діло потрібно братися знизу. а не отак - прийняли закон а потім кілька років розхльобують питання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не путай страхование жизни с медицинским полисом.....

вот не знаю как группа эта называется есть там такие слова "застрахуй братуху, застрахуй " так это вот и есть страхование жизни .... а медицинская страховка это совсем другая штука ....

ты ж заключил договор на какой то срок на своё страхование жизни, правда??? после окончания страховки денег тебе никто не возвращает если с тобой ничего не случилось ...... раз тебя развели на страховку значит ты в буквальном смысле "ВАСЯ" ( извини, я тебя обидеть не хотел)...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не путай страхование жизни с медицинским полисом.....

вот не знаю как группа эта называется есть там такие слова "застрахуй братуху, застрахуй " так это вот и есть страхование жизни .... а медицинская страховка это совсем другая штука ....

ты ж заключил договор на какой то срок на своё страхование жизни, правда??? после окончания страховки денег тебе никто не возвращает если с тобой ничего не случилось ...... раз тебя развели на страховку значит ты в буквальном смысле "ВАСЯ" ( извини, я тебя обидеть не хотел)...

договір накопичення.

договір на 10 років, кошти виплачені повертаються. в разі н\в або критичної хвороби виплата 100% кінцевої суми.

хожу довольний як слон.

за кордон беру самі дешевші страховки економ А1 - 30000евро\100франшизи. так як небачу смисла купувати дорогі.

попрошу не переходити на особистості.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще 1 нюанс: по логіці зараз МОЗ "годується" із тих податків які в нас вираховують із ЗП, відповідно ці податки повинні зменшити але ввести нову графу "страховка". Тобто в ідеалі ми не повинні відчути якогось нового тягаря на наш гаманець, бо там віддали а тут забрали. Але це в ідеалі.

Повністю підтримую цю думку, але так не буде. За те саме платитимо двічі, а то й тричі і більше.

Спочатку у вигляді податків і страховки, потім за ліки і лікування і ще й у вигляді "подяки".

Відміність нашого страхування від закордонного в тому, що у нас саме слово "страхування" містить слово "страх", а їхнє "insurance" вселяє впевненість ("sure" - прикм. упевненний).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от не знаю как группа эта называется есть там такие слова "застрахуй братуху, застрахуй " так это вот и есть страхование жизни ....

Вот ты слышал звон да не знаешь где он. Послушай тот самый "Ноггано - Застрахуй", а потом раскажи нам о стаховании жизни в этой песне. Можешь даже в рифму.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думаю, что это все делается для вывода денег (з/п) из тени, потому что сейчас и так мы все платим соц страх, просто платишь ты больше или меньше получаешь услуги врачей одинаково. Страховка будет стимулировать работать официально и получать з/п тоже. На качество услуг врачей думаю не отразится так как они и так финансируются с бюджета. Поменять всю систему мед услуг за год не смогут. Тут много вопросов. На самом деле есть намного проще способы вывести деньги из тени. Например за выплату з/п в конвертах штрафовать в 3-х кратном размере невыплаченной з/п и половину отдавать самим работникам, а половину в бюджет. За понадурочные тоже самое. Сразу нашелся бы сотрудник который стуканул в налоговую, да мы и так знаем где как платят, Но под раздачу попали бы конечно крупные компании. Странно что не одна полит группа не предлагает это своим избирателям, Вернее понятно что это затрагивает их интересы, ...Но предложить то можно :))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...