Перейти до змісту

Чи платите Ви за парковку в м.Луцьк

sasha1991

парковка м.Луцьк  

123 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

там датчики на шлагбаумі і перед ним стоять. Може і не видати картку якщо спрацює що машина не підїхала, якщо розумний паркомат. Хтось так пробував чи це тільки теоретично.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ви впевнені що шлакбаум відкриється без присутності машини перед ним?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ще можна до 1,5 години вернутись і ще раз по кругу заїхати.

ПС. Хоча, ЩО можна робити 1,5 години в тамтамі? Та й на ринку можна налазитись/скупитись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раніше з дружиною чверть суботи присвячували гіпермаркету а чверть ринку. Тепер вкладаємся без проблем за півтори години :)

Хоча посуті дуже незручна система оплати стоянки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як вам те що біля Там Таму намічається платна стоянка (1.5 години перші безкоштовно).???

Здаю схему.

1. Під'їжджаєш до парковки.

2. Натискаєш кнопку, отримуєш картку, шлагбаум відкривається, ти в'їжджаєш.

3. Ставиш машину і йдеш по своїм справам.

4. Через 3-4-5 годин повертаєшся.

5. Підходиш до в'їзду на парковку.

6. Натискаєш кнопку, знову отримуєш картку, шлагбаум відкривається, ти проходиш до своєї машини.

7. Виїжджаєш, пред'являючи не першу, а щойно отриману картку - згідно її показників, ти пару хвилин тому в'їхав, і в законні 90 безкоштовних хвилин вклався.

В результаті: безплатна парковка і "сувенірчик" у вигляді "першої" картки.

:)

Ми так в Голландії на пару тижнів лишали авто на платній парковці. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

там датчики на шлагбаумі і перед ним стоять. Може і не видати картку якщо спрацює що машина не підїхала, якщо розумний паркомат. Хтось так пробував чи це тільки теоретично.

картка видається після натискання кнопки на апараті. Місцеві хлопчаки часто "бавляться", забираючи там картки)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

мені от цікаво: чи платна зараз парковка біля "Гостинця"? чому питаю, бо не бачу знаків про платну парковку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені от цікаво: чи платна зараз парковка біля "Гостинця"? чому питаю, бо не бачу знаків про платну парковку.

та ні, я нікому не плачу)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 11 місяців потому...

Хтось з бордівців ставить авто на стоянці під мостом на Рівненській? Яка там зараз ціна?

Бо там де ставлю зараз (біля 7-мої школи) підняли з 200 до 300 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на рахунок ПЛАТНИХ парковок... робив я в січні інфо запит в міську раду... Ось яка прийшла відповідь:

post-8855-0-15464100-1424891882_thumb.jppost-8855-0-74144300-1424891883_thumb.jp

цікаво: а кому ж ми платимо на парковці, наприклад, біля АС1 ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось яка прийшла відповідь:

дуже, дуже цікаво...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

розумні люди на авторинку посилають н..фіг так званих "парковщиків".

роздрукував собі бумажку) дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

картка видається після натискання кнопки на апараті. Місцеві хлопчаки часто "бавляться", забираючи там картки)

не працює вже така схема пробував 22.02.2015 (хоча влітку сам такою користувався), не видає картки при натисканні кнопки (коли ти без авто натискаєш), я вже заглядав детам датчий може стояти котриий аналізує є авто чи ні так і нічого не знайшов, тільки охранник вже до мене підходив :0163:

Підкажіть якана даний час робоча схема ошукати паркомат біля Там-таму

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не працює вже така схема пробував 22.02.2015 (хоча влітку сам такою користувався), не видає картки при натисканні кнопки (коли ти без авто натискаєш), я вже заглядав детам датчий може стояти котриий аналізує є авто чи ні так і нічого не знайшов, тільки охранник вже до мене підходив :0163:

Підкажіть якана даний час робоча схема ошукати паркомат біля Там-таму

живи чесно ти ж європеєць чи можливо "янукович"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ггггггг ні я Українець :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...