Перейти до змісту

Хто ремонтує стартери ?

Marshall

Рекомендовані повідомлення

Потрібно зняти стартер, замінити бендікс і поставити стартер на місце.

Хто візьметься і за яку ціну

Авто А6 2,8 1995року

Варіант: я зніму, ти віднесеш на базар до майстрів, принесеш назад, я поставлю - не пропонувати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

стартери роблять на формулі!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

стартери роблять на формулі!!!!!

але там їх не знімають!

Потрібно зняти стартер, замінити бендікс і поставити стартер на місце.

Хто візьметься і за яку ціну

Авто А6 2,8 1995року

Варіант: я зніму, ти віднесеш на базар до майстрів, принесеш назад, я поставлю - не пропонувати

Тож куча сервісів у місті, біля тоїж Варшавкі - Сафрон, біля Польського посольства сервіс, на Рівненській Фольцваген начебто відкрили...на Мамсурова...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Від Варшавки їхати до мясокомбінату - перед переїздом направо.

Там є вивіска Ремонт стартерів. Заїжджати в ворота КобакіКо - зразу бокс.

Вчора собі там робив. Зняли - поремонтували - поставили.

Телефон сервісу 0506656594

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Петро. гаражі Досафу. 0638186459

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Киоск на Львовской, перед политехом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Киоск на Львовской, перед политехом.

Нічого там не робив, тільки взнав, що самі не знімають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 року потому...

бендікс робив навпроти променю як спускатися на набережні за фелічітою перший поворот направо. зробили нормально, дали гарантію, та й недорого. навпроти є бокс де хлопці знімають ставлять. я прийшов оставив машину вони зняли його занесли в ремонт і забрали назад поставили, передзвонили - приїхав.

ще робить мужик біля модерн експо але дуже дорого (я там генератор робив). і може на_бати. була ситуація в знайомого.

Що означає дорого? ставить не китайські запчастини.

Що значить на_бати? Сказав що міняв, а наспрвді нічого не робив?

Гарантію дав ,а потім відмовився від неї? Можна конкретніше, бо виходить якийсь лишній флуд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Night wolf, як тобі забанений юзер має відповісти на спіч, котрому 2.5 роки?:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Night wolf, як тобі забанений юзер має відповісти на спіч, котрому 2.5 роки? :)

та я вже помітив :_02:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бендікс робив навпроти променю як спускатися на набережні за фелічітою перший поворот направо. зробили нормально, дали гарантію, та й недорого. навпроти є бокс де хлопці знімають ставлять. я прийшов оставив машину вони зняли його занесли в ремонт і забрали назад поставили, передзвонили - приїхав.

ще робить мужик біля модерн експо але дуже дорого (я там генератор робив). і може на_бати. була ситуація в знайомого.

Вони вже переїхали. По тій самій вулиці зліва за заправкою. Пише там "БАЗА АВТОЗАПЧАСТИН". Самі вже знімають і ремонтують. Вони якраз спеціалізуються на стартерах-генераторах. Сам там ремонтував.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми свої стартери і генератори ремонтуєм біля *Модерна * ,генератор проходить більше 100 тисяч км., стартер теж близько того ,залежно від роботи. Ціну майстер повідомляє ще до ремонту . Не намагається екномити на дешевих запчастинах ,це обернеться проти нас \були поломки в дорозі після ремонту в інших сервісах\ і проти нього ,потрібно буде перобляти ,всі комплектуючі і роботи по кожному ремонту записані.. А взагалі кожен має вирішити сам ,де ремонтувати власними силами / безплатно \ , чи в майстерні ,дешево-чи дорого .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

Міняв щітки і якор (згорів) в стартері, на Реал-Авто по вул. Яровиці, заплатив 1200 грн. та дали гарантію 1 міс.

P.S. Авто - Opel Combo 1,7 Di

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сашко85,Батько там же міняв підшипник на генератор, дали місяць гарантії, а через 5 тижнів підшипник розсипався. Більше не поїде туди.

По темі - робили стартер в Ківерцях за світлофором, хороші майстри, якісно, не дорого і швидко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...