Перейти до змісту

Бог создал Кошку, чтобы у человека был тигр, которого можно погладить. (Виктор Гюго)


Sola

Рекомендовані повідомлення

Оцій пухнастій «бубочці», ще тиждень тому, життя не світило.

Якась «мила і добра» рука швирнула тритижневе котяче немовля у траншею з водою.

Може так і треба поступати з малечею, бо тож тварина. Щоб не засмічувала своєю присутністю наш людський простір…

Але немовля з води і бруду таки дістали, відмили, відігріли, позбавили від паразитів. Воно вчиться самостійно їсти. Перебуває у тимчасовому пристанищі.

Жива істота, яку майже вбили, яка пережила недитячі муки і страх, але, все ж таки, дивом вижила, заслуговує на подальше життя, на любов і піклування…

З власного досвіду говорю – у природі не існує більш вдячніших і ласкавіших істот, ніж коти і кішки, яких у дитинстві врятували від страшної смерті, а потім нові хазяї поселили їх у своєму домі. Пам»ять про пережите у тварин не зникає упродовж життя.

Вони потім стають справжніми оберегами свого дому і справжніми лікарями своїх господарів.

Той, у кого є кішка, може не боятись самотності (Даніель Дефо)

Маленька «бубочка» чекає на свою нову родину, на тих, кому вона готова подарувати свою вдячність, свої дитячо-котячі капості і проблеми, куди ж без них.

А головне – свою неймовірну любов тому, хто прийме її.

050-155-66-57

post-19194-0-43222800-1348656258_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

там, у самому низу є прикріплена фотка..

я підібрала з інтернету фото з найбільш схожим візеруноком мордячки, виразом оченят...

на тому фото найближче майбутнє тієї дівчинки...

саме кошеня я не змогла сфотографувати... поки що... оскільки воно проходить реабілітацію..виглядає так, як і малоб виглядати, істота, яка, тиждень тому, провела невідомо скільки годин у виритій канаві, з рівнем води вище її носика...

на сьогоднішнфй день я можу сказати - вона буде пухнастою красунею, яка вміє плавати і дуже голосно мняфкати))) інакше б я її не почула, і не залізлаб у ту канаву, щоб її дістати...

а пухнастою і гарною вона буде обов"язково))) в мене вже такі красунчики живуть вдома)) ніхто не вірить, приходячи до мене у гості, що то звичайні пізаборні кошенята колись були)))

мій кіт, який теж мав трагічну історію, може зняти високу температуру, прискорити загоєння травми плеча..

головне, просто розуміти і любити цю істоту... і вона любов повертає троєкратно...

і усе то брехлі про котячий егоїзм... коти нас дуже люблять... може навіть більтше ніж собаки... вони просто люблять нас і потребують нас.. ну по своєму...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вражений. А не можна познайомитись з вами? Взяв би, але мене пів-дня немає вдома, скучатиме..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ось це мій перший котисько))) 7 років тому я його витягла зі схожої халепи, "добрі люди" познущались. Був зовсім ще маленький і взагалі не самостійний, з піпетки годувала, виходила собі на радість... сьогодні він спати не ляже, якщо я десь ввечері затримаюсь і прийду пізніше, ніж зазвичай... так і буде сидіти мордою у двері, до мого приходу, у скількиб я не прийшла... На його щастя то буває дуже нечасто)))

Щось я не зрозуміла, чи "пристебнувся" відеоролик... а ролик прикольний...

Навіщо я розказую історію одного із своїх котів... просто хочу сказати, що коти, які виростають із кошенят, котрим колись смерть дивилась у вічі, то є зовсім інші створіння...

Прохання до адмінів, проконсультуйте, що я роблю не так, і чому ролик можливо, не завантажується, бо я хочу показати його, бо він є і прикольним, і одночасно наглядним, як можуть людина і кіт розуміти одне одного буквально на рівні...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Довго не міняла монік старого зразка на плаский, рідкокристалічний... декому на ньому ж так добре зимовими вечорами гріти пузяку, закриваючи мені хвостом оглід на екран)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Довго не міняла монік старого зразка на плаский, рідкокристалічний... декому на ньому ж так добре зимовими вечорами гріти пузяку, закриваючи мені хвостом оглід на екран)))

ташоштакоє!!! не чіпляється ролик таки((( хоча розмір підходящий... я тундра(((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Притулок для скалічених кошенят.

Здорові кошенята у віці півтора місяця, дають самі собі раду без матері. Вони вже соображають, що треба шукати собі десь їжу, прихисток, здатні втікти від собак У тварини включаються природні рефлекси виживання. Самі везучі знаходять собі сердобольних людей просто на вулиці, які потім можуть стати їхніми господарями.

Притулок призначений для інших кошенят, які безпомічні, потенційні смертники, що у молочному віці залишились без маминого теплого живота і молочної циці, або просто старші кошенята, що мають фізичне каліцтво.

Серед жителів притулку було доходяжне руде кошеня, що замість очей мало дві гнійні клякси (пардон за натуралізм). Я не думала, що його можна виходити. Або, принаймі, зберегти очки. Сьогодні, що там очки!!! Сьогодні там дві зелені круглі "баньки". Жаль фотка зроблена впопихах... І взагалі, усі фотки вийшли якісь невдалі, бо робились пізно ввечері, і тому, аби як...

Проживає там шестеро маленьких котенят, окрім моєї , як я її називаю "русалки із баюри" усі хлопчики, двох котиків підлітків, і трьох дорослих білих кішок, дві з яких позбавлені одного ока.

У притулку кошенят вихожують, лікують від бліх і гільмітів, привчають до лотка... І уже здорових, веселих і вихованих намагаються пристроїти у сім"ї.

post-19194-0-70505900-1349536699_thumb.j

post-19194-0-31794600-1349537154_thumb.j

post-19194-0-59736300-1349537200_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...