Перейти до змісту

Допоможіть з вибором сигналки і звуку

DMK

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня. Дойшла справа до сигналки і звуку в авто. Хочу вислухати в кого що стоїть, які були проблеми, які плюси, мінуси. Магнітола 2 DIN, сигналка - 2х стороння. Дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що хочеш отримати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стоїть Sheriff zx-925.

На той час коштувала біля 900 грн. Впринципі задоволений. Мінусів не було.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бюджет - в межах розумного. Мені не потрібно заводити двигун з сигналки, чи супутниковий зв'язок :)

Магнітоли дивився ось такі:

http://www.avtozvuk.ua/info/9166

http://www.avtozvuk.ua/info/17465

http://www.avtozvuk.ua/info/12710

Акустику - не вибрав :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені не потрібно заводити двигун з сигналки, чи супутниковий зв'язок :)

Підтримую :ok: . Мені здається що дистанційний запуск двигуна набагато полегшує роботу людям, які вміють перехопити сигнал між пультом і сигналкою (ІМХО).

Підкину інформацію для роздумів.

Двосторонні сигналки бувають з брелками двох типів: на світлодіодах та з ЖК дисплеєм. Сам користуюсь звичайною односторонньою системою, але з розповідей родичів, друзів, знайомих та колег роблю такі висновки:

Світлодіодний брелок - довше тримає батарейка, більш живучий (при падіннях і т.д.)

ЖК брелок - "круче смотріцца", має непотрібні навороти, типу годинника...

Сам порівняти не мав змоги, висновки зроблено в спілкуванні з автомобілістами.

Є знайомий, який торгує таким добром. Якщо хочеш можемо підійти до нього, мо ще щось цікаве розповість.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я боявся, що ЖК дисплей буде садити батарейку. Але перша протрималась 7 місяців... Замінив, коли стала 1 поділка. Правда запасну з собою всетаки вожу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я боявся, що ЖК дисплей буде садити батарейку. Але перша протрималась 7 місяців... Замінив, коли стала 1 поділка. Правда запасну з собою всетаки вожу.

Надіюсь не в бардачку? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Надіюсь не в бардачку?

В підлокотніку)) А чого в бардачку не можна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Надіюсь не в бардачку?

В підлокотніку)) А чого в бардачку не можна?

Розповім історію. Одного разу знайомий поїхав в село. Вийшов з автівки, зачинив її. Не знаю чим він там займався пів дня, але коли він зібрався їхати додому - він не зміг скористатись брелком - сіла батарейка. Добре, що запасна була в барсетці під рукою. А якби в бардачку чи підлокотнику - то в селі до магазину з півкілометра, та ще й шанси, що там є така батарейка дуже малі. Хоча індикатор заряду на брелку зовсім не натякав, що пора замінити батарейку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Skalyan, а ключ хіба не відкриє?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо ще стоїть ЦЗ, то він відкриє всі двері з ключа.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Skalyan, а ключ хіба не відкриє?

Неа. В нього дверні замки фізично від'єднані. Двері відчиняються лише від сигналки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розповім історію. Одного разу знайомий поїхав в село. Вийшов з автівки, зачинив її. Не знаю чим він там займався пів дня, але коли він зібрався їхати додому - він не зміг скористатись брелком - сіла батарейка. Добре, що запасна була в барсетці під рукою. А якби в бардачку чи підлокотнику - то в селі до магазину з півкілометра, та ще й шанси, що там є така батарейка дуже малі. Хоча індикатор заряду на брелку зовсім не натякав, що пора замінити батарейку.

то вже краще в штанах, бо можна і борсетку закрити у машині :P , правильне рішення у бардачку(підлокотнику), якщо стоїть норм батарейка то пейджер вчасно повідомляє про падіння напруги(індикацією чи звуковими сигналами) на елементі що є сигналом до заміни.

Стоїть Sheriff zx-925.

На той час коштувала біля 900 грн. Впринципі задоволений. Мінусів не було.

Непогана на свій час сига, той самий 910(дешевший), але із збільшеним радіусом), має дешевшого клона Davinchi

DMK вкажіть будь ласка бюджет, авто.

Сигналкі по функціоналу теж є різні- для простого відлякування, із серйозними ф-ми і кучею доп каналів(дотяжка вікон-люка, відкривання багажнику, вічлива підсвітка тощо...), з допоміжним імобілайзером для додаткового блокування, з датчиками наклону і мікрохвильовими датчиками. Є ще такий клас як імобілайзери- фактично несуть лише протиугонну ф-цію( немають виходу на цз, хоча є винятки)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на рахунок сигналок;

я на попередній машині мав aligator s250 - безглючна , з декількома вільними каналами но часто міняв батарейки. 2місяці максимум витримувала хороша батарейка. Зараз користуюсь Cyclon стоїть дотяжка вікон, люка, поки без нарікань на неї.

Друг в німечині живе і займається устанокою , коли приїжав то закупив Шерифів 925 v2 всі інші казав що глючні.

знайомому поставили якусь дешеву Пантеру , то вже 3 рази глючила так що їздив до електрика з нею.

Все залежить від бюджету. Зараз можна і встановити з GPS контролем , питання в грошах і в потребі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Авто - опель віваро. Бюджет до 1000 грн. Та я думаю, як би то мені ще позбавитись від цього брелка?) Варіантів немає напевно(

218984_70731902.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Авто - опель віваро. Бюджет до 1000 грн. Та я думаю, як би то мені ще позбавитись від цього брелка?) Варіантів немає напевно(

218984_70731902.jpg

що означає позбавитись? Можна поставити сігу без підключення до цз( і буде так звана двохрівнева охорона( ставиш на заводську потім на доставлену, зйом навпаки)) це актуально коли заводська ще й блокує якийсь ланцюг :) . У твому ключі ще знаходиться і транспондер(імо) без нього не заведеш машину( заводиться і відразу глохне). А можна і зробити заводську неактивною, або навісити на доп канал, на доставлену(рідний брелок неактивний)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та я незнав, що там є така фіча( Я планував після встановлення сигналки - змінити оболочку ключа на звичайну, без кнопавок. Бо 2 брелки - не варіант(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та я незнав, що там є така фіча( Я планував після встановлення сигналки - змінити оболочку ключа на звичайну, без кнопавок. Бо 2 брелки - не варіант(

Можна і замінити :) просто тра ключ із контейнером.

P.S. для повної впевненості тра перевірити наявність транспондера, у старіших машинах проскакують комплектації без онного, та і відключений програмно може бути

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хз... тре гратись, щоб хтось дивився

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Закрийте будь ласка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Щоб не створювати нової теми:

Хочу купити магнітолку, бюджет до 1000 грн, придивляюсь до Alpine CDE-130RM. Можливо хтось користувався такою чи подібними? Чи може у інших виробників щось буде цікавіше за такий бюджет?

Акустика штатна, вимоги - радейко/флешка :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щоб не створювати нової теми:

Хочу купити магнітолку, бюджет до 1000 грн, придивляюсь до Alpine CDE-130RM. Можливо хтось користувався такою чи подібними? Чи може у інших виробників щось буде цікавіше за такий бюджет?

Акустика штатна, вимоги - радейко/флешка :)

Ну, зазначення марки авто не зашкодить) Alpine CDE-130RM середньостатистичний кЕтай із наліпленим брендовим лейблом. Наразі, фактично, усі магнітоли даного цінового сегменту- фактично ідентичні за начинням... :( Головне наявність гарантії, і рівні рукі встановлюючого хфахівця :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...