Перейти до змісту

ветеринары - кто каких знает

Zevs_Isver

Рекомендовані повідомлення

я тоже свою кицьку на Франка лікувала. спочатку в Саші, але він довго думає і так і не визначив причину епілепсії. а от Таня (там тоже раніше працювала, а зараз на Кафедральній) зразу сказала, що не так і врятувала Кльоцку. вже 2роки котярка бігає і радіє життю

067 749 10 82

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я тоже свою кицьку на Франка лікувала. спочатку в Саші, але він довго думає і так і не визначив причину епілепсії. а от Таня (там тоже раніше працювала, а зараз на Кафедральній) зразу сказала, що не так і врятувала Кльоцку. вже 2роки котярка бігає і радіє життю

067 749 10 82

Таня хороший доктор!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

067 749 10 82

Таня хороший доктор!!!!

+1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Таня хороший доктор!!!!

ага. з того часу я всіх своїх знайомих до неї відправляю. всім допомагає. і минулого року на день ветеринара з нею інтерв'ю було на Волинському телебаченні. вона таки найкраща. хоча ще дуже Мішу хвалять, він тоже на Франка працював тоді. не знаю. як там зараз

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

хтось може розповісти про клініку біля варшавського ринку (десь в районі Фан-Фото)? Які там лікарі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Таня хороший доктор!!!!

А телехвончик в неї не змінився? Бо дзвоню і безрезультатно :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Таня знайшлась :rolleyes: Везу своэ щастя до неї сьогодні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

я тоже свою кицьку на Франка лікувала. спочатку в Саші, але він довго думає і так і не визначив причину епілепсії

Я теж до нього привозила котика, на жаль так точно і не встановив діагноз, а котику було тільки 3 рочки :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

хтось може розповісти про клініку біля варшавського ринку (десь в районі Фан-Фото)? Які там лікарі?

Я сьогодні там була. Лікарі - молодці! Привітні, чуйні, грамотні. Вчора я заходила до них за консультацією, сьогодні довелось везти кота до них. Оглянули, поставили діагноз,зробили всі процедури, детально розказали, що робити вдома. Приємно мати справу з такими людьми (хоч нагода не з приємних). Я маю з чим порівняти, бо років три тому була на Ковельській.

Клініка називається "Лапа", Кравчука 46Г. Телефон 283375. Працюють щодня до 18:00, не пам"ятаю, правда, о котрій вранці відкриваються. В суботу робочий день з 10:00 до 16:00.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Я сьогодні там була. Лікарі - молодці! Привітні, чуйні, грамотні. Вчора я заходила до них за консультацією, сьогодні довелось везти кота до них. Оглянули, поставили діагноз,зробили всі процедури, детально розказали, що робити вдома. Приємно мати справу з такими людьми (хоч нагода не з приємних). Я маю з чим порівняти, бо років три тому була на Ковельській.

Клініка називається "Лапа", Кравчука 46Г. Телефон 283375. Працюють щодня до 18:00, не пам"ятаю, правда, о котрій вранці відкриваються. В суботу робочий день з 10:00 до 16:00.

з 9.00 по 18.00. Інфу нашла в інтернеті у них є свій сайт lapa-vet.info і мило [email protected]

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 року потому...

знаю хорошу людину! звати Михайло- його тел: 050 2218485,063 3640198 - реально врятував мою кицюню, за що йому велике Дякую

Підскажіть будь-ласка його актуальний номер, бо на 063 3640198 вже не його номер

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Могу дать в личку номер ветеринара из олтана, зовут Александр Антонович. Прекрасный ветеринар.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знаю хорошу людину! звати Михайло- його тел: 050 2218485,063 3640198 - реально врятував мою кицюню, за що йому велике Дякую

Підскажіть будь-ласка його актуальний номер, бо на 063 3640198 вже не його номер

Перший тел. що вказаний 050 2218485 актуальний, сама не так давно телефонувала.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...