Перейти до змісту

Скутер

Andreyxxx

Рекомендовані повідомлення

Доброго Дня.

Хто підскаже де можна купити варіатор передній на скутер може хтось продає тільки новий, скутер Viper Wind 90cc (заводська поршня 60 сс) Я щось чув про тюнінговані варіатори де такі можна знайти і чи є в них якась різниця від звичайного.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мото Світ напроти Тц Слон

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо у тебе движок GY6 - як варіант доступного "тюнінга" придбати рухому щоку варіатора Koso та набір грузиків різної ваги. Також бажано оставити слайдери одноіменної марки.

Ну якщо вже лізти у ходову, варто звернути увагу і на задній варіатор, там можна гратися з жорсткістю пружини торкдрайва та малими пружинками, що вводять колодки у зачеплення з барабаном.

Різниця відносно стоку - можна підняти динаміку або максмалку, на маніпуляціях з пружинами\грузами (підбор оптимальних на практиці, виходячи з того, що бажаєш отримати в результаті)

KOSO - http://motokvartal.com.ua/product_4546.html

Noname, проте більший набір - http://motokvartal.com.ua/product_4534.html

В Луцьку не факт, що таке водиться, в нас геть туго з вміняєми запчастинами.

Ну і май на увазі китай 4Т - не японська двохтактна ямаха, де простір для тюнінга і віддача - дай дорогу. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене задній варіатор стоїть новий з жорсткою пружиною, а передній на даний момент звичайний за 80 грн і на ньому лопнула від обертів я так розумію пластина що закриває грузи да і ще грузи стали квадратні.

А нарахунок грузиків різної ваги то я навіть тепер і боюся тому що в мене такі і стояли я і думаю чи від обертів лопнув чи від вібрації.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо грузи квадратні, вони не викочуються як слід, і швидше за все блокують рухому щоку варіатора, яка і накрилась у тебе від перевантаження і нагріву, їх у смітник

Різна вага - це набори грузів, наприклад ти ставиш усі вагою 6 грам, або 8 - не асорті, і лише циліндричні які будуть добре кататися.

Пробуй Косо - це доступно по грошам, і більш-менш непогана якість, а не те г№вно, що продають у нас.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А підскажіть де можливо купити такий варіатор у Луцьку мені потрібно вже завтра його купити та поставити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А підскажіть де можливо купити такий варіатор у Луцьку мені потрібно вже завтра його купити та поставити.

В мото Світі , де я написав , є таких два варіатора, Koso 130гр. DLH 160гр. такі самі, які по ссилці..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую завтра куплю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...