Перейти до змісту

щось в мене проблемка зі шрифтами в Google Chrome

Nick85

Рекомендовані повідомлення

якось так дуже розпливчасто

хоча в інших браузерах все добре

не знаю чому так. подивився який шрифт використовуеться на сайті (не тільки на цьому). helvetica. поставив собі на компутер всі можливі типи helvetic-и - не помогло. перевстановив браузер - теж нічого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене теж хром...але все внормі..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не знаю чому так. подивився який шрифт використовуеться на сайті (не тільки на цьому). helvetica. поставив собі на компутер всі можливі типи helvetic-и - не помогло. перевстановив браузер - теж нічого.

1) Удалить ВСЮ Хельветику с папки /Fonts и 99% поможет, просто подцепится следующий шрифт, на борде это Ариал... думаю с ним проблем не будет - это стандартный шрифт в отличии от Хельветики.

2) поставить нормальную кириллическую хельветику (в сети проблематично найти) вот так у меня выглядит именно этот шрифт http://screencast.com/t/Ov7SOdeOKzWZ

3) что-то наклацано в настройках шрифтов в винде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1) Удалить ВСЮ Хельветику с папки /Fonts и 99% поможет, просто подцепится следующий шрифт, на борде это Ариал... думаю с ним проблем не будет - это стандартный шрифт в отличии от Хельветики.

2) поставить нормальную кириллическую хельветику (в сети проблематично найти) вот так у меня выглядит именно этот шрифт http://screencast.com/t/Ov7SOdeOKzWZ

3) что-то наклацано в настройках шрифтов в винде.

видалив всю Хельветику. тепер все супер. дякую за пораду. скинь якщо можеш той дефіцитний шрифт хай буде пригодиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...