Dmitriy V. Опубліковано 15 Липня, 2012 в 11:48 #1 Опубліковано 15 Липня, 2012 в 11:48 Доброго дня! Я зареєстрував підприємця (відкриваю малий бізнес по ремонту та обслуговуванню ПК), і стикнувся з кількома проблемами: 1) Підскажіть будь-ласка, де в Луцьку можна купити (ЛЕГАЛЬНІ ОС Windows XP та Windows 7)? 2) Де в Луцьку можна купити ЛЕГАЛЬНИЙ Microsoft Office? Можливо в когось є в наявності перераховані вище ПО на продажу? Або можливо ви знаєте в кого чи де, можна його купити. Оскільки я не дуже довіряю інтернет-магазинам. Дякую за увагу!
HWman Опубліковано 15 Липня, 2012 в 11:55 #2 Опубліковано 15 Липня, 2012 в 11:55 хай краще у мене буде стояти лінукс але за віндовс/офіс платити ніколи не-бу-дуВибачте не втримався.
Микола Тарасенко Опубліковано 15 Липня, 2012 в 11:58 #3 Опубліковано 15 Липня, 2012 в 11:58 Ніби в Ельдорадо бачив. Тому, що в Слоні.
Dmitriy V. Опубліковано 15 Липня, 2012 в 12:02 Автор #4 Опубліковано 15 Липня, 2012 в 12:02 хай краще у мене буде стояти лінукс але за віндовс/офіс платити ніколи не-бу-дуВибачте не втримався.1) З заказчика гроші за це не беруться. Я вкладаю - свої!2) Фірма 1С веде детальний контроль на рахунок піратства.3) Якщо вже я вирішив відкрити бізнес, то давайте я його зроблю (НОРМАЛЬНИМ) і буду клієнтам встановлювати легальні версії =)Ніби в Ельдорадо бачив. Тому, що в Слоні.Дякую, заїду, гляну.
INVICTUS Опубліковано 15 Липня, 2012 в 12:24 #5 Опубліковано 15 Липня, 2012 в 12:24 хай краще у мене буде стояти лінукс але за віндовс/офіс платити ніколи не-бу-дуВибачте не втримався.1) З заказчика гроші за це не беруться. Я вкладаю - свої!ой, влітатимеш в копієчку... тобто ти хочеш купляти ліцензійний софт за куєву тучу доволі солідну суму грошей, а при встановленні брати гроші лише за установку??
Dmitriy V. Опубліковано 15 Липня, 2012 в 12:46 Автор #6 Опубліковано 15 Липня, 2012 в 12:46 хай краще у мене буде стояти лінукс але за віндовс/офіс платити ніколи не-бу-дуВибачте не втримався.1) З заказчика гроші за це не беруться. Я вкладаю - свої!ой, влітатимеш в копієчку... тобто ти хочеш купляти ліцензійний софт за куєву тучу доволі солідну суму грошей, а при встановленні брати гроші лише за установку??Так
shvezigor Опубліковано 15 Липня, 2012 в 12:50 #7 Опубліковано 15 Липня, 2012 в 12:50 хай краще у мене буде стояти лінукс але за віндовс/офіс платити ніколи не-бу-дуВибачте не втримався.1) З заказчика гроші за це не беруться. Я вкладаю - свої!ой, влітатимеш в копієчку... тобто ти хочеш купляти ліцензійний софт за куєву тучу доволі солідну суму грошей, а при встановленні брати гроші лише за установку??ТакЦе трохи не правильно, бо ліцензійний віндовс це не просто встановлений і все, має бути ще наклейка і документи що ти її купив, якщо їх немає то смисла в ліцензії нема. І виходить клієнту немає значення ліцензійни чи не ліцензійних у них віндовс.
Dmitriy V. Опубліковано 15 Липня, 2012 в 12:53 Автор #8 Опубліковано 15 Липня, 2012 в 12:53 хай краще у мене буде стояти лінукс але за віндовс/офіс платити ніколи не-бу-дуВибачте не втримався.1) З заказчика гроші за це не беруться. Я вкладаю - свої!ой, влітатимеш в копієчку... тобто ти хочеш купляти ліцензійний софт за куєву тучу доволі солідну суму грошей, а при встановленні брати гроші лише за установку??ТакЦе трохи не правильно, бо ліцензійний віндовс це не просто встановлений і все, має бути ще наклейка і документи що ти її купив, якщо їх немає то смисла в ліцензії нема. І виходить клієнту немає значення ліцензійни чи не ліцензійних у них віндовс.Тобто, на кожного клієнта потрібен новий диск з наклейкою? =D
shvezigor Опубліковано 15 Липня, 2012 в 12:55 #9 Опубліковано 15 Липня, 2012 в 12:55 хай краще у мене буде стояти лінукс але за віндовс/офіс платити ніколи не-бу-дуВибачте не втримався.1) З заказчика гроші за це не беруться. Я вкладаю - свої!ой, влітатимеш в копієчку... тобто ти хочеш купляти ліцензійний софт за куєву тучу доволі солідну суму грошей, а при встановленні брати гроші лише за установку??ТакЦе трохи не правильно, бо ліцензійний віндовс це не просто встановлений і все, має бути ще наклейка і документи що ти її купив, якщо їх немає то смисла в ліцензії нема. І виходить клієнту немає значення ліцензійни чи не ліцензійних у них віндовс.Тобто, на кожного клієнта потрібен новий диск з наклейкою? =DСаме так, у іншому випадку ніякої ліцензії у нього немає. А реально ліценційний віндовс не ОЕМ версія коштує від 1000 грн. Тому не знаю як багато людей захочуть за це платити, це хіба фірми. І то вірмам бажано переходити на Linux бо їм буде ще дорожще.
I-Com Опубліковано 15 Липня, 2012 в 12:56 #10 Опубліковано 15 Липня, 2012 в 12:56 яка вартість буде "установки" установки Офіса 2007 на 11 ПК ?
Dmitriy V. Опубліковано 15 Липня, 2012 в 13:00 Автор #11 Опубліковано 15 Липня, 2012 в 13:00 яка вартість буде "установки" установки Офіса 2007 на 11 ПК ? Я просто думав, якщо купити лецінзійний диск, то його можна буде встановлювати на бескінечну кількість компютерів.. Ну тоді як працюють фірми - Апельсин ітд ? Не ліцензовані?
shvezigor Опубліковано 15 Липня, 2012 в 13:01 #12 Опубліковано 15 Липня, 2012 в 13:01 яка вартість буде "установки" установки Офіса 2007 на 11 ПК ? http://soft.rozetka.com.ua/ru/products/details/111971/index.html http://soft.rozetka.com.ua/office-applications/c80064/21205=3225/ Офіс від 700 грн якщо для дому, якщо для офісу дорожчий. Є лінцензії на декілька компів але вони від 3 штук, от по ссилках можеш глянути.
Yuraul Опубліковано 15 Липня, 2012 в 13:03 #13 Опубліковано 15 Липня, 2012 в 13:03 На сайті Майкрософта є список магазинів, де можна придбати ліцензійне ПЗ Microsoft.Окрім цього, на тому ж сайті, можна переглянути список партнерів, які знаходяться у Луцьку.Також можна написати мені в приват — допоможу в питанні.Взагалі, автору тему хочеться написати купу саркастичної фігні, як повелось у нас тут на борді писати з такого приводу, оскільки він планує займатись певною діяльністю і задає досить дилетантські питання. Але настрій у мене сьогодні хороший, тому просто хочеться порадити починаючому підприємцю дуже ретельно вивчити тему спочатку, щоб запобігти попаданню на бабло та іншим, більш неприємним проблемам.
shvezigor Опубліковано 15 Липня, 2012 в 13:04 #14 Опубліковано 15 Липня, 2012 в 13:04 яка вартість буде "установки" установки Офіса 2007 на 11 ПК ? Я просто думав, якщо купити лецінзійний диск, то його можна буде встановлювати на бескінечну кількість компютерів.. Ну тоді як працюють фірми - Апельсин ітд ? Не ліцензовані? Ну це смішно чесно кажучи)). Фірма апельсин можливо продає разом з компами ОЕМ версію, а ОЕМ версія йде тільки з компютерми. Якщо ти її купляєш так то це не ліцензія, я взнавав про це. А так щоб купити і встановлювати на компи одну і ту саму копію це є піратство)).
Dmitriy V. Опубліковано 15 Липня, 2012 в 13:09 Автор #15 Опубліковано 15 Липня, 2012 в 13:09 яка вартість буде "установки" установки Офіса 2007 на 11 ПК ? Я просто думав, якщо купити лецінзійний диск, то його можна буде встановлювати на бескінечну кількість компютерів.. Ну тоді як працюють фірми - Апельсин ітд ? Не ліцензовані? Ну це смішно чесно кажучи)). Фірма апельсин можливо продає разом з компами ОЕМ версію, а ОЕМ версія йде тільки з компютерми. Якщо ти її купляєш так то це не ліцензія, я взнавав про це. А так щоб купити і встановлювати на компи одну і ту саму копію це є піратство)). Колись, багато років назад я привіз свої перші два компютери до них на ремонт. Вони мені поставили Віндовс ХР СП1 - на той і на той компи! Зачить тоді вони могли поставити піраткі?)
Yuraul Опубліковано 15 Липня, 2012 в 13:11 #16 Опубліковано 15 Липня, 2012 в 13:11 Я просто думав, якщо купити лецінзійний диск, то його можна буде встановлювати на бескінечну кількість компютерів..Ну тоді як працюють фірми - Апельсин ітд ? Не ліцензовані?Ознайомся і не задавай більше таких питань. Все ж просто знайти.
SatQwer Опубліковано 15 Липня, 2012 в 13:11 #17 Опубліковано 15 Липня, 2012 в 13:11 відкриваю малий бізнес по ремонту та обслуговуванню ПК стикнувся І в ремонтах ви також такий самий спєц?чи ви тілки міняти прогамне забезпечення будете?
shvezigor Опубліковано 15 Липня, 2012 в 13:13 #18 Опубліковано 15 Липня, 2012 в 13:13 яка вартість буде "установки" установки Офіса 2007 на 11 ПК ? Я просто думав, якщо купити лецінзійний диск, то його можна буде встановлювати на бескінечну кількість компютерів.. Ну тоді як працюють фірми - Апельсин ітд ? Не ліцензовані? Ну це смішно чесно кажучи)). Фірма апельсин можливо продає разом з компами ОЕМ версію, а ОЕМ версія йде тільки з компютерми. Якщо ти її купляєш так то це не ліцензія, я взнавав про це. А так щоб купити і встановлювати на компи одну і ту саму копію це є піратство)). Колись, багато років назад я привіз свої перші два компютери до них на ремонт. Вони мені поставили Віндовс ХР СП1 - на той і на той компи! Зачить тоді вони могли поставити піраткі?) Ну звичайно. Навіть якщо і ліцензійний поставили, вам то ж різниці немає. У вас немає на неї права. А ліцензійна вінда від не ліцензійної мало чим особливо відрізняється, це ж один і той самий код який скопійований. І я взагалі не чув щоб хтось ставив десь ліцензійну вінду, чи хтось цим переймався. В нашій країні з нашими доходами це не вигідно. Якщо поставити весь ліцензійний софт то він буде дорожчий чим сам компютер чи ноутбук.
Dmitriy V. Опубліковано 15 Липня, 2012 в 13:23 Автор #19 Опубліковано 15 Липня, 2012 в 13:23 відкриваю малий бізнес по ремонту та обслуговуванню ПК стикнувся І в ремонтах ви також такий самий спєц? чи ви тілки міняти прогамне забезпечення будете? Якщо лікар не вміє їздити на автомобілі, тоді він не лікар? Так! В бізнесі та йому-подібному як ви сказали ( я не спєц ), а до чого тут ремонт?) Доброго дня! Я зареєстрував підприємця (відкриваю малий бізнес по ремонту та обслуговуванню ПК), і стикнувся з кількома проблемами: 1) Підскажіть будь-ласка, де в Луцьку можна купити (ЛЕГАЛЬНІ ОС Windows XP та Windows 7)? 2) Де в Луцьку можна купити ЛЕГАЛЬНИЙ Microsoft Office? Можливо в когось є в наявності перераховані вище ПО на продажу? Або можливо ви знаєте в кого чи де, можна його купити. Оскільки я не дуже довіряю інтернет-магазинам. Дякую за увагу! Дякую за поради та інформацію! Тема закрита.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.