Перейти до змісту

Непрацюючий Приватний Підприємець

fisherman friend

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Знаю, що за відповідну винагороду закривається без проблем, але чи реально закрити його самому, без посторонньої "допомоги" ( Фактично і не діяв від початку, звіти здавались чисті регулярно )? Дякую за поради

Опубліковано

для початку варто спробувати, якщо без діяльності то напрягів, навіть самому не повинно бути

• 3 тижня потому...
Опубліковано

закриваю з березня 2011 року. подав все в податкову. чекаю непонятно що і непонятно звідки)

мала бути перевірка а її вже рік нема. от думаю знов взятись за це.

ситуація та ж зареєстро ваний десь з 2010 року. але були завжди чисті декларації.

якщо будете мати якусь інфу - поділіться.

Опубліковано

Знаю, що за відповідну винагороду закривається без проблем, але чи реально закрити його самому, без посторонньої "допомоги" ( Фактично і не діяв від початку, звіти здавались чисті регулярно )? Дякую за поради

якщо все чисто, то закрити можна і "без допомоги". прийдеться правда побігати, справочки по фондах позбирати, ну і інспектору нагадувати про себе. по закону мають закривати в 2 місяці. але в ДПІ такий напряг з нормальною організацією робочого часу

закриваю з березня 2011 року. подав все в податкову. чекаю непонятно що і непонятно звідки)

мала бути перевірка а її вже рік нема. от думаю знов взятись за це.

ситуація та ж зареєстро ваний десь з 2010 року. але були завжди чисті декларації.

якщо будете мати якусь інфу - поділіться.

подавати прийдеться все по новому. а деки з березня 2011 року здавались? якщо ні, то штраф

Опубліковано

закрив десь пів року тому. без грошей і допомоги. ЗАкривав правда десь пів року, але якби сам більше старався за три місяці вклався б. Підприємницької діяльності не здійснював. Головне тримати на контролі інспектора свого, який готує справу. Мою справу з першого на другий поверх несли майже два місяці. Все інше нормуль. Перевірка - це формальність.... якщо дійсно не здійснював діяльності. В іншому випадку - ніц не знаю.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...