Перейти до змісту

мікро-мотоцикли (pocket-bike)

MACCEN

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Під замовлення мікромотоцикли (pocket-bike). Швидкість до 45км/год. Витримують вагу до 120кг. Розмір і що це таке можна глянути на ютубі (pocket-bike).

Ціна - 240-280 у.о.

Наразі є пара в Луцьку.

097-502-34-тридцять один

post-135-0-73400100-1336462544_thumb.jpg

post-135-0-19941800-1336462552_thumb.jpg

post-135-0-72408000-1336462560_thumb.jpg

post-135-0-24658600-1336462566_thumb.jpg

post-135-0-19957600-1336462600_thumb.jpg

post-135-0-14051200-1336462615_thumb.jpg

post-135-0-06317700-1336462622_thumb.jpg

post-135-0-12750900-1336462628_thumb.jpg

post-135-0-35638200-1336462634_thumb.jpg

Опубліковано

а що в них німецького?

година роботи механіка з бундеса - пів ціни тієї бензопили з колесами мопеда

щоб воно поїхало - треба апарат повністю розібрати, зробити дефектовку, прибрати заводські косяки, комплектуючі замінити на деталі прийнятної якості, одним словом ще половина до ціни +витрачений час.

німець дає рік гарантії

Самий цікавий момент, в випадку проблем, пакувати в сумку і везти в Дойчланд?

Опубліковано

Больно на Китайцев похоже,но все равно игрушка "сильная"))))))))))))))))Если кто приобретет,пусть напишет о впечатлениях.Если моцики нормального качества.......можно потом и чемпионат устроить))))))))))))

Опубліковано

а що в них німецького?

година роботи механіка з бундеса - пів ціни тієї бензопили з колесами мопеда

щоб воно поїхало - треба апарат повністю розібрати, зробити дефектовку, прибрати заводські косяки, комплектуючі заміниити на деталі прийнятної якості, одним словом ще половина до ціни +витрачений час.

я не кажу, що вони німецькі... з Німеччини, а вироблені звісно у Китаї (Тайвань)

Напевно година твоєї роботи коштує не дорого, тож можеш спокійно в робочий час зробити дефектовку, прибрати заводські косяки, комплектуючі заміниити на деталі прийнятної якості і час дарма не витратиш :)

Доречі йог щей треба вийняти з коробки і скласти самому.

Самий цікавий момент, в випадку проблем, пакувати в сумку і везти в Дойчланд?

Я дійсно сумніваюсь, що після твого тюнингу можуть виникнути якісь проблеми. Тож швидше за все в Дойчланд тобі їхати не доведеться :)

Опубліковано

MACCEN,ты сам на них катался?Какой моторесурс обещают?

Ні, не катався... друг катався, свій прикол в тому є. Дорога дужу близько до обличчя і швидкість здається великою. Моторесурс - стандартного кітайця... там і мотор 49кубіків, думаю що мотик встигне ізрядно набриднути :)

Опубліковано

MACCEN

Твій сумашедший стьоб ні в ... ні в красну армію, з 2Т технікою стикатися приходилось багато раз, тому знаю про що веду мову.

При бажанні покажу статті авторитетних мото-видань де усі "цікаві" моменти по китайських піт-байках гарно розписано.

Моторесурс - стандартного кітайця... там і мотор 49кубіків

Порада, трохи вникай в товар котрим торгуєш, щоб потім не було мучітельно больно від яросних клієнтів. На пальцях пояснюю - ресурс прямопорційний ціні, по-скільки це далеко не Blata і не Polini (ніяких нікасилевих покриттів ЦПГ, підгонки і балансування, дохленька підвіска і гальма, від 120 кіло їм амінь прийде за пару виїздів і тд), + кінцева ціна з врахуванням усіх накруток менше $300, тому чудес чекати тут неальо ;)

Опубліковано

MACCEN

Твій сумашедший стьоб ні в ... ні в красну армію, з 2Т технікою стикатися приходилось багато раз, тому знаю про що веду мову.

При бажанні покажу статті авторитетних мото-видань де усі "цікаві" моменти по китайських піт-байках гарно розписано.

Моторесурс - стандартного кітайця... там і мотор 49кубіків

Порада, трохи вникай в товар котрим торгуєш, щоб потім не було мучітельно больно від яросних клієнтів. На пальцях пояснюю - ресурс прямопорційний ціні, по-скільки це далеко не Blata і не Polini (ніяких нікасилевих покриттів ЦПГ, підгонки і балансування, дохленька підвіска і гальма, від 120 кіло їм амінь прийде за пару виїздів і тд), + кінцева ціна з врахуванням усіх накруток менше $300, тому чудес чекати тут неальо ;)

читай уважно! продається мікро мотоцикл, виробництво Тайвань, привезені з Німеччини, мотоцикл для розваги а не на роботу їздити, тюнінгу не потребує.

Дякую за розяснення, професійні але зайві.

MACCEN,а не знаешь какие-то бумажки к нему прилагаются?

є мануал і все...

Опубліковано

Deemon,ну это и так было ясно))))))))))Как думаешь в "стандартной комплектации" этот моцик сезон откатается?

MACCEN,я имел в виду чек или что-то в этом роде.......чтобы гражданам Милициантам,можно было показать)))))))))))

Опубліковано

Deemon,ну это и так было ясно))))))))))Как думаешь в "стандартной комплектации" этот моцик сезон откатается?

MACCEN,я имел в виду чек или что-то в этом роде.......чтобы гражданам Милициантам,можно было показать)))))))))))

якшо ти маєш на увазі товарний чек на покупку, то такий я можу тобі виписати від підприємця...

щодо прогулянок там де стоїть міліція, думаю їздити цими мотиками на дорогах місца - це закруто, можна і під машину влитіти.

давайде будемо реалістами, мотик для дітей або або погнати бєса з друзями.... ну точно не для щоденного руху по дорогам загального призначення.

Опубліковано

має бути або чек або декларація з митниці.

на рахунок якості то те саме що і з квадриками китайськими і скутерами.

мотори в них як правило гуд, а вот все інше ...

але все ремонтопригодне як ВАЗ і ЗАЗ

Опубліковано

По дорогах загального користування на них елементарно не можна їздити ізза відсутності світлотехніки та зеркал.

В зеркалах заднього виду автомобілістів буде видно в кращому випадку голову пілота.

Ну і шанси заїхати якомусь самоскиду\автобусу під задній міст - великі.

Бумажкі - не бумажкі, дайці лише по причині того що вказано в 1 реченні - елементарно можуть забрати його в багажник Ланоса і досвідос (+матимуть нову забавку дітям\внукам))

Опубліковано

MrSAGEM,об этом я и интересовался)))))))))

Deemon,да ездить на нем не кто не собирается по дорогам общественного пользования))))))))))Но катаясь в том же сквере...... объясни потом ПЭПСАМ,что это ТВОЁ и они могут идти на ***

Опубліковано

По дорогах загального користування на них елементарно не можна їздити ізза відсутності світлотехніки та зеркал.

В зеркалах заднього виду автомобілістів буде видно в кращому випадку голову пілота.

Ну і шанси заїхати якомусь самоскиду\автобусу під задній міст - великі.

Бумажкі - не бумажкі, дайці лише по причині того що вказано в 1 реченні - елементарно можуть забрати його в багажник Ланоса і досвідос (+матимуть нову забавку дітям\внукам))

Deemon, ти мене трохи дивуєш, судячи зі стилю написання тексту ти явно не пацан з рогаткою. От і скажи мені к дорослий дорослому, як це міліція в тебе шось просто так забе.... в нас хоч і бандитська влада але ж разбойом покі на дорогах не займаються... (випереджаючи запитання скажу зразу, хабарі то не розбой)

Я ще раз хочу наголосити на тому, що їздити ними по дорогах то треба бути трохи з вавкою в голові. І тут не питання ДАІ тут питання здорового глузду.

Якшо говорити про статус цього апарата, то думаю статус в нього такий самий як в мопедів з кубатурою до 50 см3.

Якщо є спеціалісти в цій області то хай скажуть конкретно.

MrSAGEM,об этом я и интересовался)))))))))

Deemon,да ездить на нем не кто не собирается по дорогам общественного пользования))))))))))Но катаясь в том же сквере...... объясни потом ПЭПСАМ,что это ТВОЁ и они могут идти на ***

Що стасується катання в скверах. ППСнікі - звичайні люди, правда при виконанні. А отже, щоб уникнути проблем з законом, і мотикі тут не виключення, треба поводити себе нормально. І тоді ППС стануть в кружок, візьмусть за руки, як діти, і будуть насолоджуватись вашим катанням і вичюрними трюками :)

Опубліковано

MACCEN,если бы так и было,я бы не интересовался о бАмажках(((((((

ну тоді скажіть конкретно, які бумажки вам потрібні, що відчувати себе впевнено перед закаоном?

Опубліковано
має бути або чек або декларація з митниці
Перед законом я и так себя чувствую уверенно)))))))Просто не хочется позориться.......звонить людям и пояснять им,что милиционеры забрали у меня моцык)))))))
Опубліковано

Не буду критикувати товар з пластиковими гальмівними ручками якості гірше за Autorh. Мав досвід "пощупати". Дорога забавка, на більше не варто розраховувати.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...