Перейти до змісту

Потрібно поварити і пофарбувати пороги в авто.

valerast

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня! Де можна якісно по розумним цінам поварити і пофарбувати пороги в авто. З однієї сторони поріг згнив до дир, з другої дир нема але ржа проступає. Авто мінівен Опель Сінтра 1998 р.в. Дякую за інформацію.

Опубліковано

я варив пороги в боксах по вул.З.Космодемянської (непамятаю як вона зараз називається)

то біля жд переїзду з вул. К.Карого, за шиномонтажем. там є вказівник "Ремонт глушників"

за ремонт порогів VW Golf взяли 1200грн

Опубліковано

я варив пороги в боксах по вул.З.Космодемянської (непамятаю як вона зараз називається)

то біля жд переїзду з вул. К.Карого, за шиномонтажем. там є вказівник "Ремонт глушників"

за ремонт порогів VW Golf взяли 1200грн

Дякую.

Опубліковано

Доброго дня! Де можна якісно по розумним цінам поварити і пофарбувати пороги в авто. З однієї сторони поріг згнив до дир, з другої дир нема але ржа проступає. Авто мінівен Опель Сінтра 1998 р.в. Дякую за інформацію.

Можна організувати комплексний сервіс. )

Ми займаємось підготовкою до покраски і покраскою. Сусіди варять машини.

За поварку по ціні не скажу. (уточню сьогодні).

за 2-ва порога ціна з матеріалами фарбою та покраскою до 1600 грн. Точніше при огляді автомобіля.

Опубліковано

Можна організувати комплексний сервіс. )

Ми займаємось підготовкою до покраски і покраскою. Сусіди варять машини.

За поварку по ціні не скажу. (уточню сьогодні).

за 2-ва порога ціна з матеріалами фарбою та покраскою до 1600 грн. Точніше при огляді автомобіля.

Де саме ви знаходитесь???? Контактні дані.

Опубліковано

на островського заїдьте. Можна й до мене, якщо по висоті пройде,1.8м двері висотою. Заміна й покраска 1100грн+250г. фарби з підбору

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...