Перейти до змісту

Куплю кулер на Phenom II x4 BE965 am3

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В мене завтра буде новенький кулер від шестиядерного брата можу віддати за 50 грн

та мені треба не стоковий, а який хороший і не дорогий, щоб охолоджував 140 ват)

Опубліковано

Купи новий типу Deepcool ICEEDGE 300, не мучся, тихий і доволі ефективний, і ціна всього 200 грн. я тут (не реклама) брав, задоволений що слон :) тільки термопасти малувато в комплекті, але то не біда :)

Опубліковано

зайди в iCity на Волі 7.там на вітрині вчора стояв залман оптіма гривень 250 він вартує. вистачить по самі помідори.

я у них брав перформу собі. задоволений, мій фен 955 в нагрузці 50 градусів при 1000 об

Опубліковано

зайди в iCity на Волі 7.там на вітрині вчора стояв залман оптіма гривень 250 він вартує. вистачить по самі помідори.

я у них брав перформу собі. задоволений, мій фен 955 в нагрузці 50 градусів при 1000 об

в мене корпус 18, він туди певно не поміститься, тай оптіма слабший за перфому:)
Опубліковано

в мене корпус 18, він туди певно не поміститься, тай оптіма слабший за перфому :)

перформа вища за оптіму. збрехав, ніхрена не вища.

а різниця в 2-3 градуси не є критичною.на мою думку кращого кулера за таку смішну суму не знайдеш.

http://www.overclock...x-optima/?print

хоча діло твоє.

Опубліковано

Слухай, ти скіко грошей взагалі готовий викласти ?

Бо Zalman Optima за 250 грн. того свартує :)

ну 250 можу виділити:) він високий дуже, не поміститься в мій корпус, в тестах він не дуже ефективний:) на такому проці як в мене трохи розігнаний до 3.8, показує температуру до 70 градусів:)
Опубліковано

Незнаю нащо,та може згодиться. ось цей мій,реальний тест. 70+ нема і близько. Спеціально більше погнав) щоб точно) дивись aux а то через анлок температуру не показує)

*Fh_fi00319Capture1_500.jpg

*Fh_fi00312Capture_500.jpg

Опубліковано

Незнаю нащо,та може згодиться. ось цей мій,реальний тест. 70+ нема і близько. Спеціально більше погнав) щоб точно) дивись aux а то через анлок температуру не показує)

*Fh_fi00319Capture1_500.jpg

*Fh_fi00312Capture_500.jpg

дякую за тест! Ну я так зрозумів що максимальна температура в тебе була 54 при розгоні 3.9; 1.45v.?

Опубліковано

Розгляну усі пропозиції

35грн продам INTEL

968-003

N 5314D 01

F094-12B3S1 01 AC1H2

DC12V 0.42A

NIDEC CORP.

в мене процесор AMD, він мені не підходить! Та навіть якби підходив, то він заслабий для проца:)
Опубліковано

Послухав тебе!) купив Zalman 10 optima! за 242 гривні, хороший кулер , макс 52-53 градуси))

Опубліковано

я дуже радий :D

Тільки що трохи розгяняв, тестував) короче розігнав до 4 гігагерц))) 10 хвилин стрес режим - температура макс 55 гр./ 1100 обертів)))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...