Перейти до змісту

jeger01

Рекомендовані повідомлення

Коли вийшла нова фабія я здивувався чого немає седану.

Хетч для родини малий, а універсал якийсь задовгий.

Має вийти Рапід.

Вроді непоганий варіант якщо буде коштувати 15-18 тисяч доларів.

Але якщо це просто фабія в седані, то якось застаріло вже. Фари передні не дуже.

Цікаво чи якість краща буде як у Поло Седані?

Хто що думає як таку альтернативу Акцентам Ріо Поло?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бюджетний седан - перелицьований Polo, на конвеєрі стартанув у індійському місті Чакан

двигуни також від Поло

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А почему Ford Fiesta в список не попала? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за 18 тис я краще пошукаю бу tucson.... для сім"ї і наших доріг це краще...імхо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чув в 2011 році Шкода Рапід була лідером ринку :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А почему Ford Fiesta в список не попала? ;)

Бо фієста - хетч, а я говорю про седани.

Мені більше седани подобаються

бюджетний седан - перелицьований Polo, на конвеєрі стартанув у індійському місті Чакан

двигуни також від Поло

Який резон тоді ВАГу однакові моделі на одному ринку продавати?

Конкуренція зайва. Хіба вони не можуть нас Полоседанами наситити. Росія свої потреби не встигає задовольнити.

У мене думка є, що Рапід займе нішу Октави, а замість Октави за рік-два вийде Міссіон Л.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну бо там Шкода - поцанська машина, шоніясна? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ІМХО все залежить від ціни яку будуть просити за рапід! Поки, що на мою думку по співвідношенню ціна-якість однозначно Акцент, з більшим нахилом на якість і відповідно вищою ціною - Роло седан!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на мене то це Fabia в седані...ізначально такі планувалося орієнтовувалися на Індію але все переіграли включаючи і назву...буде коштувати десь біля 18 тон так як вище сказано...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

Уже з'явилась в салоні шкода. Ззовні нічогенька, всередині також, якби не жорстка панель, навіть у фабії м'якша. Встиг навіть проїхатись на тест драйві. Враження двоякі, вроді би і нормально, але за душу не бере, відчувається якась бюджетність. Багажник хороший ліфтбек, навіть більший ніж в тура, ззаду місця також більше, не сподобався підлокітник який перекриває доступ до ручного гальма. Великою перевагою є доступність дизеля 1.6. Впевнений машинка буде бестселлером в Україні.

Я поки почекаю нову октавію, а там буде видно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Який резон тоді ВАГу однакові моделі на одному ринку продавати?

Конкуренція зайва. Хіба вони не можуть нас Полоседанами наситити. Росія свої потреби не встигає задовольнити.

У мене думка є, що Рапід займе нішу Октави, а замість Октави за рік-два вийде Міссіон Л.

Однакові та не зовсім. В них дійсно багато спільного, однак Skoda Rapid трохи довша, ширша за Volkswagen Polo Sedan. Загалом машина трошки більша, багажне відділення вміщає більше. Це може зіграти свою роль.

1.6TDI з витратами пального по трасі близько 4 л на 100 км вже потестували на VW Golf VI. Чудовий агрегат, шустрий. Поки новий проблем немає, а далі буде видно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...