Перейти до змісту

Як отримати права інваліду?

VojinSvitla

Рекомендовані повідомлення

Привіт народ! Хочу дізнатися чи можна в луцьку людині інваліду отримати права?

Я інвалід першої групи ДЦП, ходячий, дуже хочу отримати права, керувати автомобілем можу. Вчився їздити на звичайній шестірці. Спец автомобіля не потребую, хіба що з автоматичною КПП, але з ручною КПП теж справляюся.

Може хтось знає якусь інфу з цього приводу, поділіться будь ласка! І ще читав що інвалідів може навчати приватний інструктор, якщо серед форумчан є такі, я б хотів би з ними поспілкуватися!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для начала сходи в поликлинику и узнай или тебе дадут медицинскую справку с разрешением управлять обычным автомобилем.

Ну и обзвони автошколы, может чего подскажут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для начала сходи в поликлинику и узнай или тебе дадут медицинскую справку с разрешением управлять обычным автомобилем.

Ну и обзвони автошколы, может чего подскажут

Про поліклініку я знаю. Ходив, вроді дають добро, але то я тільки питав, офіційно ще не проходив

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

купити та непаритись... :0155:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

him, вот накупляють такі, в потім дтп роблять козли.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо людина вміє їздити але проблема отримати ізза бумажкі то чого тут стидатися купити і все...цеж не бландінка )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

перша група ДЦП? права?

<censored>?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зі мною в автошколі на Конякіна 24 вчився хлопчина, також інвалід. Приїжджав завжди на іналідному візочку. Здав на права, керування здавав на підготовленій тавріїї. Якщо треба можу дати його номер телефону

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зі мною в автошколі на Конякіна 24 вчився хлопчина, також інвалід. Приїжджав завжди на іналідному візочку. Здав на права, керування здавав на підготовленій тавріїї. Якщо треба можу дати його номер телефону

Буду вдячний! Пиши в приват

перша група ДЦП? права?

<censored>?

А ти маєш шось проти?

купити та непаритись... :0155:

Тож можна, але то до першого поста ДАІ

При чому тут це? Якщо людина не вміє їздити і купує права, то він просто самогубця! Я ж хочу законно і по правилам отримати права!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я мав на увазі що негативно ставлюся до тих хто купує права і не вміє їздити, створюючи аварійні ситуації.

А якщо людина зацікавлена в навчанні і відповідально до цього ставиться, то будьласка, ніяких проблем.

медичну справку отримаєте в комісії, тоді і можна в автошколу записуватись. якщо з мкпп справляєтесь, причини відмовити не бачу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я також до такого негативно ставлюсь!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...