Перейти до змісту

Ортодонт. Підкажіть хорошого дитячого.

galinakravchuk29

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Плескот В.М. Сайт

Телефони:

0332-72-47-10

+38-050-888-78-14

Він і в дитячій поліклініці на Волі також веде прийом.

Опубліковано

Коли обирала ортодонта для своєї дитини, теж віддала перевагу Плескоту В.М.

І не пожалкувала. Хороший спеціаліст. І ціни були не захмарні.

Опубліковано

Дякую велике! Так швидко відповіли!

Я також за нього чула.

Можливо, в когось ще є досвід?

Проблема нестандартна.

Хочу зібрати 2-3 думки щодо вирішення.

Опубліковано

Я теж +1 до Плескота. Хоча сама колись робила брекети в Макаричевої Марії Юхимівни. Вона була одна з перших в Луцьку ортодонтів по брекетних системах.

Раніше вона приймала в дитячій поліклініці на Волі (там, де діагностичний центр) - а де зараз, на жаль, не знаю. Може все там же.

Опубліковано

Я теж +1 до Плескота. Хоча сама колись робила брекети в Макаричевої Марії Юхимівни. Вона була одна з перших в Луцьку ортодонтів по брекетних системах.

Раніше вона приймала в дитячій поліклініці на Волі (там, де діагностичний центр) - а де зараз, на жаль, не знаю. Може все там же.

Дякую.

Про Макаричеву багато гарних відгуків, а моїй сестрі попортила трохи - ставила брекети - тоді перші в Луцьку, може, на перших вчаться..

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Була і в Плескота і в Мкаричевої - обидвоє гарні фахівці. Тільки Плескот сказав прийти в 12 років (зараз 5), а Макаричева в 6 років :) - для корекції прикусу. До третього шо ль сходити...

Опубліковано

Мацюк Світлана Іванівна, приймає у приватному кбінеті на Шопена (точної адреси не скажу, вхід зі сторони обчислювального центру)

Займалась лікуванням мого сина - результатом дуже задоволені.

Опубліковано

Не раджу звертатись до Макаричевої. Є власний плачевний досвід + негативні відгуки від знайомих

Як альтернативу, можу запропонувати проконсультуватись з ортодонтами зі Львова або Рівного. Лікування у Львові + дорога (кожного місяця) = ціні лікування у Плескота і знааачно дешевше ніж у Макаричевої

За відгуки по Макаричевій - дякую. Інше місто поки не розглядаю, ми наїздились вже з іншими проблемами, але буду знати на запас. Дякую.

Мацюк Світлана Іванівна, приймає у приватному кбінеті на Шопена (точної адреси не скажу, вхід зі сторони обчислювального центру)

Займалась лікуванням мого сина - результатом дуже задоволені.

Я чула якісь позитивні відгуки про жінку, яка приймає на Шопена (але получилось смішно :))), і, разом з тим, що вона не коригує прикус.

Якщо не секрет, що виправила? Можна в приват.

Опубліковано

Я чула якісь позитивні відгуки про жінку, яка приймає на Шопена (але получилось смішно :))), і, разом з тим, що вона не коригує прикус.

Якщо не секрет, що виправила? Можна в приват.

Слухи (про те, що вона не корегує прикус) не відповідають дійсності. :) Якраз з приводу прикусу ми і звернулися до неї - до лікування прикус у нашого сина був жахливий, тепер - в нормі.

Так що рекомендую. :)

Опубліковано

Макаричева Марія Юхимівна, вул.Лесі Українки 24., тел. 72-48-64.

Виправила за 2 роки таку проблему, при якій радили хірургічне втручання.

Опубліковано

Плескот В.М. Другий рік в ньго лікуюся - дуже задоволена якістю ,ціною і обслуговуванням!

Опубліковано

S-driver, Що ж маю третій варіант, схожу. Дякую!

Скільки людей стільки думок! Але тільки про Макаричеву чомусь різні :(.

Хоча як люди і Плескот і Макаричева мені заімпонували, але мені не кафе з ними ходити а дитину лікувати...

• 7 місяців потому...
Опубліковано

вирішила ставити брекети :0048:

записалась на консультацію в 2 кабінети - на Б.Хмельницького,15 "32 перлини" та на Лесі Українки,24 "Ортодонтичний центр"

позитивніше та приємніше враження справив Плескот :0074:

цікаво було дізнатися відгуки форумчан. в даній темі про нього добре відзиваються,тому довірю свої зубки саме йому :0111: вже сьогодні

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...