Перейти до змісту

Шукаю виробників корпусних та мягких меблів

MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Відносно своєї пропозиції. За першим разом не додивився до конструкції столиків, тому і ляпнув про МДФ. Такі столики як у проекті робити треба з дерева, потім фарбувати, як вам і радили. Проте вибір самого дерева так само важливий. Сосна не підійде сюди, щось типу вільхи, проте це дорожче. Прошу вибачення, що ввів в оману своїми розмірковуваннями.

Опубліковано

Мої батьки купували диван ,модель "Люксор" (ось сайт виробника http://www.lato.kiev.ua). Чи виготовляють моделі під замовлення - треба уточняти.

Щодо якості - то тут лише позитивні відгуки. Диван при розкладанні стає зручним спальним місцем з ортопедичним матрасом :g10:

Надзвичайно комфортний і зручний .

А нещодавно заходила в магазин "Ясен" ,що біля "Нової лінії" - там дивани що дорогі,що дешеві - дубові й незручні.

Тому і собі за диваном поїду в Боярку :g15:

Опубліковано

дам пораду на рахунок меблів.в юванті де був бар травичка(так на нього кажуть) є магзинчик там привозять польські дивани фабричні якість і ціна вражає.мені порахівали 3 і 2 місний диван зі шкіри 13тис. гривень.це дуже дешево.завдаток 1 тис. чекати 1 місяць-поки зроблять ,шкіру чи тканину вибираєш і говорять ціну.http://www.des.pl/produkt/Dakar/pl/26/ сайт цієї фірми.

Опубліковано

Чекаю пропозиції від виробників, або порад від споживачів.

Дякую.

Магазин "Мадот" що під мостом (район ж/д вокзалу, там де база олії, квітів...). Вони виготовляють меблі по вашим кресленням, тел. для довідок 77-01-03, сама хочу там робити дитячу стінку з ліжками. Знайомі теж там робили, кажуть і по ціні і по якості супер.

• 2 місяця потому...
  • 1 рік потому...
Опубліковано

Вже рік, як все готово, а все не доходять руки вам похизуватись )))

Ось оцініть моїстарання! )))

Классно, можна сміливо робити дизайн інтер'єрів. Я був би першим замовником :_07:

Опубліковано

все гарно і добре продумано, тільки мені здається, що колір і форма дверей в кімнату вибиваються з заагального стилю.

ЗІ. дуже сподобалась картина з фірмовими котами.

Опубліковано

valuzk, дякую. Не дарма 5 років в універі штани протирала)))... Хоча, признаюсь, основні технічні моменти підказати однокурсники-інтер"єрщики)))

Scorpio, почув би це мій чоловік))) гг

Fedor4uk, двері дістались в нащадок від загальної стилістики квартири :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...