Перейти до змісту

Продам новорічні ялинки сосни та віночки

yari4ok

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

взяли сосну розпушену.якість супер!!!по базарах,там-тамах,епіцентрах не ходіть.(перевірено) продавцю велике дякую.

По яких це базарах!? На Варшавці точнісінько такі ціні на такий товар!

Особисто бачив!

Але там люди ще за торгове місце платять і т.д.

Так що думаю ТУТ ціна завищена! І на бордіцях тупо наживаються!, замість того, щоб навпаки зробити знижку в ***%!

Чомусь на базарі можна поторгуватись, а тут... Обдиралово короче!

Що тут сказати, люди вибирають. Чи тащити з ринку ялинку в руках на маршрутку + пакети із харчами та іншими речами. Чи за ті ж самі гроші вибрати ялинку у зручний для них час яку привезуть їм під двір чи будинок.

А на рахунок торгування - хто торгується той і має знижку.

Я думаю мене підтримають люди які в мене купували!

Опубліковано

взяли сосну розпушену.якість супер!!!по базарах,там-тамах,епіцентрах не ходіть.(перевірено) продавцю велике дякую.

По яких це базарах!? На Варшавці точнісінько такі ціні на такий товар!

Особисто бачив!

Але там люди ще за торгове місце платять і т.д.

Так що думаю ТУТ ціна завищена! І на бордіцях тупо наживаються!, замість того, щоб навпаки зробити знижку в ***%!

Чомусь на базарі можна поторгуватись, а тут... Обдиралово короче!

Абсолютно не згідна!!!!!!!!!!

По-перше, ви ж не бачили ці ялинки і сосни вживу, лише на картинці, а то справа інша. Дотого ж, тут ніхто не примушує купувати, тут ПРОПОЗИЦІЯ! І ще, ви намагались спілкуватись з продавцем?

Крім того, на вигляд є багато схожих речей, які цілковито відрізняються якістю.

Гарних вам покупок.

Опубліковано

Не буду флудити, тільки висловлю свою думку, бо маю право:

В шапці ніде навіть натяку не має на знижки, це по-перше, а по-друге, на базарі, там де я кажу (ряд над дорогою, по К.Карого), мало що ціна така ж сама (це при тому, що люди платять аренду + скоріше за все не є виробниками, значить вони ще й тут накручують %), так і якість супер, бо скільки де перепробував тих штучних хвойних, то кращої якості не знайшов. Можливо в пана теж хороша якість, і навіть є сертифікати МЗУ України, та інші санітарні папірці (особливо на той "сніг", що на гілках, який будуть коштувати маленькі дітки, які є майже в кожній оселі).

А доставка не всім потрібна, в багатьох є можливість самим забрати товар, а й навіть якщо і на тролейбусі за гривню проїхатись, то корона з лоба не впаде. Краще б ціну знизили.або вказали б одразу в шапці те, що з Вами можна торгуватись, а то прайс вліпили і все... Не гуманно якось, до бордівців! Це ж Інтернет, тут має бути дешевше ;-)

Опубліковано
А доставка не всім потрібна, в багатьох є можливість самим забрати товар, а й навіть якщо і на тролейбусі за гривню проїхатись, то корона з лоба не впаде
Не гуманно якось, до бордівців!

нєрвний якийсь і всі вокруг должни... не буду тролейбусами їздити, а то попадеш на такого...без году недєля бордівця...з короною на лобі...

Опубліковано

Та ніхто нікому і нічого не "должен", так само, як і кидати репліки в мою сторону, так що хто тут "нєрвний", треба ще розібратись! Тут іде торгівля і в мене, як в потенційного покупця, виникло нормальне запитання: - А в чому перевага цієї пропозиції, на відміну від сотень інших!? Риба шукає де глибше, а покупець - де дешевше ;)

Розвелося блін, мєстних )))

Опубліковано

Абсолютно не згідна!!!!!!!!!!

По-перше, ви ж не бачили ці ялинки і сосни вживу, лише на картинці, а то справа інша. Дотого ж, тут ніхто не примушує купувати, тут ПРОПОЗИЦІЯ! І ще, ви намагались спілкуватись з продавцем?

Крім того, на вигляд є багато схожих речей, які цілковито відрізняються якістю.

Гарних вам покупок.

По-перше, ви не бачили ТІ ялинки і сосни, щоб писати мені таке!

А по-друге, погана тут ПРОПОЗИЦІЯ! Хіба що у вас з автором теми спільні інтереси, якщо ви його так захищаєте!

Взагалі то, я запитав у автора, де сказано про те, що можна торгуватися? Як прайс приліпити, то раз, два, а як написати: "торгуйтесь!", або: "буде дешевше", то це потрібно витягувати з людини?

Я ще раз запитую: - які переваги для покупця, при купівлі цієї продукції?

Опубліковано

Шановний автор, Соловей!

Ви ж майже супермен (принаймні, про це говорить ваша ава) ;-) Ви призвані робити добро іншим ))

Впевнена, що ви хочете гарних свят, як і всі. І мабуть тим і визваний ваш пошук ялинки. Я дивилась і на базарі, і в супермаркетах. З продавцем мене ТЕПЕР дійсно поєднує гарна ялинка, яка красується у моїй вітальній (якраз сьогодні її придбала).

Що можу сказати...

Найперше - придбана ялинка "Волинь" просто перевершила мої сподівання!!! Супер ялинка за гарну ціну!

По-друге, жоден продавець на базарі теж не стоїть з табличкою "торгуйтесь зі мною", це вже ініціатива покупця, так само і тут (повірте мені, перевірено).

По-третє, я думаю ви хороша людина, чекаєте хороших свят, чого вам щиро і бажаю!!!! Бажаю вам знайти найкращу ялинку за найкращу ціну. Хочу в простоті подарувати вам один вислів, який запав нещодавно в моє серце: "Якщо Різдва немає в серці, намарно шукати його під ялинкою".

Хочу запевнити, що ні в цьому, ні в попередньому пості, я не хотіла когось образити.

Христос РОЖДАЄТЬСЯ!!!

Нехай Ісус Христос народиться в кожному з наших сердець! І, головне, нехай Він там росте (а не залишається безпомічним дитям) та царює!!!!

Усіх з святами!!!!!!!!

yari4ok, дуже вдячна вам, шановний Дід Мороз!!!!!!

Ялинка дуже гарна! Співпраця приємна! Всім рекомендую!!!

Мрії ЗДІЙСНЮЮТЬСЯ!!!!!!!!!!!! ДЯ-КУ-ЮЮЮ!!!

Хай Господь вас благословить!

Опубліковано

На кожен товар є свій покупець.

А є ще приказка: "в сім'ї - не без виродка" і в нашій бордівській родині розумію так само.

Але нікого образити не хочу.

З наступаючими святами, усіх гараздів та здійснення мрій.

Новорічні ялинки у передноворічні дні які залишились вже за браком часу продавати не буду.

Тому шукайте їх на базарі чи у магазинах, а краще звертайтесь до пана SOLOVEY, він мабуть підкаже де можна їх знайти, і з ким поторгуватись.

Щасливо, забувайте образи в минулому році.

ТЕМУ МОЖНА ЗАКРИВАТИ (в наступному році)!

Опубліковано
Це ж Інтернет, тут має бути дешевше ;-)

Ага, деточка, это интернет, здесь ... © :D :D :D

Сорри, не сдержался :)

Опубліковано

Шановний автор, Соловей!

Ви ж майже супермен (принаймні, про це говорить ваша ава)

Бажаю вам знайти хорошу ялинку за найкращу ціну.

По-перше, я вам не шановний! По-друге, якщо дивитись на вашу аву, то розумні думки в голову взагалі не приходять! А по-третє, СПІВПРАЦЮЙТЕ і на далі з автором ТЕМИ, видно вам тут вигідно все так писати.

І для інформації: я вже давно знайшов, те що шукав! ;)

А є ще приказка: "в сім'ї - не без виродка..."

Ось я теж так думаю, всі люди як люди, а виродки завжди знайдуться, щоб втулити подорожче =/

Тут була мова про знижку, цікаво стало, яка ж ця знижка? На скільки буде дешевше? А то запитую в чому перевага даного товару перед іншими - тиша.... Чого ви стидаєтесь? Прорекламуйте свою "хвою", ;)

Опубліковано
Ось я теж так думаю, всі люди як люди, а виродки завжди знайдуться, щоб втулити подорожче

"Не чіпай гавно, а то заваняшся!"

Ще раз вас з Новим Роком від виродка-бариги який впарює фуфлові новорічні ялинки людям по ринковим цінам.

Опубліковано
Ось я теж так думаю, всі люди як люди, а виродки завжди знайдуться, щоб втулити подорожче

"Не чіпай гавно, а то заваняшся!"

Ще раз вас з Новим Роком від виродка-бариги який впарює фуфлові новорічні ялинки людям по ринковим цінам.

Взаємно!!! :D Добре хоч визнаєте свій статус.

А ось знижка дійсно здоровенна!!! Просто даром виходить. Всім брать!

І раз ви особисто просили мене показати людям місця продажу з нормальними цінами, знижками, а й можливо й доставкою, то ось:

post-13497-0-47001000-1325114793_thumb.j

Опубліковано

всі люди як люди, а виродки завжди знайдуться

Шановний автор, Соловей!

Ви ж майже супермен (принаймні, про це говорить ваша ава)

Бажаю вам знайти хорошу ялинку за найкращу ціну.

По-перше, я вам не шановний! По-друге, якщо дивитись на вашу аву, то розумні думки в голову взагалі не приходять! А по-третє, СПІВПРАЦЮЙТЕ і на далі з автором ТЕМИ, видно вам тут вигідно все так писати.

І для інформації: я вже давно знайшов, те що шукав! ;)

А є ще приказка: "в сім'ї - не без виродка..."

Ось я теж так думаю, всі люди як люди, а виродки завжди знайдуться, щоб втулити подорожче =/

Тут була мова про знижку, цікаво стало, яка ж ця знижка? На скільки буде дешевше? А то запитую в чому перевага даного товару перед іншими - тиша.... Чого ви стидаєтесь? Прорекламуйте свою "хвою", ;)

Ну не зміг не написати ........ всі люди як люди, а виродки завжди знайдуться ( це про тебе Срупер мен ) !!! Якого ти пристав до людей ??? по твоїх словах всі тут зговорились і хочють втулити комусь ялинку !!!! Я особисто лише побачів нормальне ставлення зі сторони продавця !!! не подобається проходь далі ....... тільки в темі нагадив! І ше, нікого не цікавить чі найшли ви собі ялинку чі ні ! Гарних свят !

Опубліковано

Та ніхто нікому і нічого не "должен", так само, як і кидати репліки в мою сторону, так що хто тут "нєрвний", треба ще розібратись! Тут іде торгівля і в мене, як в потенційного покупця, виникло нормальне запитання: - А в чому перевага цієї пропозиції, на відміну від сотень інших!? Риба шукає де глибше, а покупець - де дешевше ;)

Розвелося блін, мєстних )))

Хтось вроді казав. що "флудити не хоче", а все ж доказує свою правоту. Тільки от не зрозуміло в чому? Купив, сподобалось - супер! Чого тут возмущатись? Ніхто нікого не заставляє купувати, на кожну пропозицію є свій попит.

Опубліковано

Я запитав у автора ЯКА ЗНИЖКА!?

А iнших сунути сюди свою морду (особисто до мене) не просив!!! А Biдповiдь де???

Опубліковано

Автор прямым текстом написал:

Новорічні ялинки у передноворічні дні які залишились вже за браком часу продавати не буду.

Что непонятного-то?

Единственное, что в теме непонятно, так это целесообразность вопроса о скидках.

Опубліковано

Да все теперь здесь понятно.

А вопрос был кагбэ такой: "в чому перевага при купiвлi тут, якщо на базарi така ж сама цiна?" И кстати, этот вопрос был адресован продавцу, на который он так и не ответил. Так вот, "деточка" ;)

Так что хороших вам покупок, тем более денег тут у всех, видимо достаточно, если даже готовы покупать по любым ценам. Может и я вам что-нибудь продам по "хорошей" цене, в следующем году... Только чур не орать, что мол дорого и т.д.! :D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...