Перейти до змісту

Дивовижна закуска та просто до вечері: як приготувати ніжинський салат

Від Board.News,10.11.23


Інгредієнти для приготування ніжинського салату: огірок - 5 кг цибуля ріпчаста - 2 кг сіль (за смаком) цукор (на півлітрову банку) - половина чайної ложки оцет 9(%) (на півлітрову банку) - одна столова ложка олія (на півлітрову банку) - одна столова ложка лист лавровий (на півлітрову банку) - одна штука перець чорний (на півлітрову банку) - шість штук перець духмяний (на півлітрову банку) - чотири штуки петрушка (до смаку) - одна пучка Покрокова інструкція приготування салату по-ніжинськи: миємо огірки нарізаємо кільцями по 0,5-0,7 см чистимо цибулю  миємо нарізаємо змішуємо  солимо  ставимо пускати сік на півгодини пару раз перемішати миємо і стерилізуємо банки салат щільно трамбуємо в банки, по нижній край горлечка попередньо на дно банки кладемо лавровий лист і перець горошок сік, що залишиться, не поспішаємо виливати у кожну банку додаємо цукор, оцет, олію доливаємо огірковий сік закриваємо банки кришками ставимо в каструлю з гарячою водою воду доводимо до кипіння зменшуємо вогонь  стерилізуємо 15 хв.  закочуємо перевертаємо банки вкутуємо ковдрою аж поки охолонуть. Смачного!

Читати повністю

  • 16 Views


×
×
  • Створити...