Густе повидло з яблук на зиму. Ділимось смачним рецептом
Від Board.News,10.11.23
Інгредієнти для повидла з яблук:
яблука - 2,5 кг
цукор - 1,5 кг
вода - 80 мл
лимон, сік - 60 мл
Спосіб приготування повидла з яблук:
простерилізовуємо банки
прокип’ячуємо кришки
розрізаємо чисті яблука
видаляємо серцевину
нарізаємо довільно
вливаємо в каструлю воду
засипаємо яблука
накриваємо кришкою
тушкуємо на слабкому вогні до м’якості
час від часу перемішуємо
перебиваємо розварені яблука занурювальним блендером
перетираємо через сито
переливаємо пюре у широкий посуд
засипаємо цукром
додаємо лимонний сік, прянощі (за бажанням)
перемішуємо
доводимо пюре до кипіння
після закипання зменшуємо вогонь
варимо на слабкому вогні до бажаної густоти
в процесі повидло постійно помішуємо й зчищаємо зі стінок посуду
розливаємо готове гаряче повидло по чистих банках
закручуємо кришками
накриваємо теплою ковдрою
залишаємо до повного остигання
переносимо банки в сухе темне місце.
Смачного!
- 6 Views
-
Останні новини
-