Перейти до змісту

Густе повидло з яблук на зиму. Ділимось смачним рецептом

Від Board.News,10.11.23


Інгредієнти для повидла з яблук: яблука - 2,5 кг цукор - 1,5 кг вода - 80 мл лимон, сік - 60 мл Спосіб приготування повидла з яблук: простерилізовуємо банки  прокип’ячуємо кришки розрізаємо чисті яблука видаляємо серцевину нарізаємо довільно вливаємо в каструлю воду засипаємо яблука накриваємо кришкою  тушкуємо на слабкому вогні до м’якості час від часу перемішуємо перебиваємо розварені яблука занурювальним блендером перетираємо через сито переливаємо пюре у широкий посуд засипаємо цукром додаємо лимонний сік, прянощі (за бажанням) перемішуємо доводимо пюре до кипіння після закипання зменшуємо вогонь  варимо на слабкому вогні до бажаної густоти в процесі повидло постійно помішуємо й зчищаємо зі стінок посуду розливаємо готове гаряче повидло по чистих банках  закручуємо кришками накриваємо теплою ковдрою  залишаємо до повного остигання переносимо банки в сухе темне місце. Смачного!

Читати повністю

  • 6 Views


×
×
  • Створити...