Перейти до змісту

Як просто, швидко та смачно приготувати пастилу з яблук

Від Board.News,09.11.23


Інгредієнти для приготування пастили з яблук: яблука – два кілограми горіхи волоські (нечищені й подрібнені) - пів склянки олія рослинна рафінована – одна столова ложка Покроковий рецепт приготування пастили з яблук: промиваємо яблука  видаляємо всі зовнішні пошкодження розрізаємо навпіл видаляємо серцевину і плодоніжку нарізаємо великими шматочками вибираємо товстостінну каструлю на дно каструлі наливаємо чверть склянки води  засипаємо порізані яблука доводимо до кипіння варимо яблука під кришкою до повного розм'якшення прямо у каструлі подрібнюємо яблука блендером до пюреподібної маси додаємо подрібнені волоські горіхи яблучне пюре залишаємо на маленькому вогні без кришки для випаровування зайвої рідини вистилаємо деко пергаментним папером  злегка змащуємо рафінованим рослинним маслом висипаємо нашу горіхово-яблучну суміш на деко  розрівнюємо ложкою  нагріваємо духовку до 100-120 градусів ставимо пастилу в духовку процес висушування пастили займає кілька годин визначити готовність пастили можна по насиченому кольору і пружній, але не липкій консистенції готову пастилу дістаємо з духовки перевертаємо на чисту рівну поверхню знімаємо пергаментний папір якщо ви плануєте зберігати пастилу досить довго, то її потрібно без паперу загорнути в щільний рулон і покласти в суху чисту банку з добре прилягаючою кришкою зберігати банку з пастилою можна в холодильнику  якщо пастила планується до поїдання без всяких зволікань, то розрізаємо ножицями пласт на смужки. Смачного!

Читати повністю

  • 11 Views


×
×
  • Створити...