Перейти до змісту

Як приготувати смачний салат з печінки в домашніх умовах

Від Board.News,09.11.23


Інгредієнти для салату з печінки: Салат печінка куряча - 250 г три курячі яйця одна морквина одна червона цибуля три маринованих огірки одна пучка петрушки сік лимонний - дві столові ложки Соус сметана - три столові ложки майонез - три столові ложки гірчиця (зерниста) - одна чайна ложка один зубок часнику сіль (до смаку) перець чорний (до смаку) Рецепт приготування салату з печінки: відварюємо яйця, курячу печінку та моркву нарізаємо цибулю дрібними кубиками маринуємо в лимонному соку 15 хв. нарізаємо огірки кубиками такого ж розміру, як і цибулю натираємо моркву на крупній тертці нарізаємо курячу печінку доволі дрібно відокремлюємо білки від жовтків білки натираємо на крупній тертці жовтки натираємо на дрібній терці для соусу змішуємо сметану, майонез, гірчицю та подрібнений часник  солимо, перчимо зливаємо з цибулі та огірків  рідину злегка віджимаємо овочі подрібнюємо  на дно глибокого салатника викладаємо шар білків змащуємо білки соусом викладаємо шар моркви, подрібненої петрушки покриваємо соусом викладаємо шар огірків, шар цибулі покриваємо соусом викладаємо шар печінки  прикриваємо салат кришкою  ставимо його в морозилку на 20 хв. через 20 хв. дістаємо салатник з морозилки накриваємо його тарілкою  перевертаємо посипати жовтками. Смачного!

Читати повністю

  • 8 Views


×
×
  • Створити...