Перейти до змісту

Ньокі: що це таке та як цю страву приготувати

Від Board.News,08.11.23


Ньокі — італійські галушки, тобто маленькі шматочки тіста зазвичай округлої форми, які варять у воді чи бульйоні, а потім подають з різними соусами. Інгредієнти для ньокі: пів кілограма картоплі  борошно пшеничне - 150 г одна чайна ложка солі (без верху) вершкове масло твердий сир зелень петрушки Покроковий рецепт приготування ньокі: пів кілограма картоплі запікаємо або відварюємо в мундирах чистимо, не остуджуючи розминаємо у пюре додаємо одну чайну ложку солі без верху  замішуємо тісто отримане тісто ділимо на чотири частини кожну частину розкачуємо в джгут завтовшки в два сантиметри нарізаємо ньокі шириною приблизно два сантиметри робимо в ньокі насічки за допомогою виделки ньокі можна заморозити або відварити свіжими закладаємо ньокки в киплячу воду  варимо у великій кількості підсоленого окропу до спливання викладаємо відварені ньокки в сковороду з розтопленим вершковим маслом злегка обсмажуємо посипаємо тертим сиром додаємо рубану свіжу петрушку знімаємо з вогню  подаємо до столу. Смачного!

Читати повністю

  • 17 Views


×
×
  • Створити...