Перейти до змісту

Як приготувати цукати з гарбуза. Найсмачніший простий рецепт

Від Board.News,06.11.23


Інгредієнти для приготування цукатів з гарбуза: гарбуз - 800 г цукор - 400 г вода - 100 мг пів лимона одна паличка кориці цедра апельсина (за смаком) Рецепт приготування цедри з гарбуза: нарізаємо кільцями гарбуз з кілець знімаємо шкірку ріжемо кожне кільце малими кубиками (до 3 см)  змішуємо в сотейнику воду та цукор, вичавлюємо сік з половини лимона  доводимо рідину до кипіння варимо на середньому вогні після закипання варимо ще 5 хв. складаємо кубики гарбуза в каструлю поливаємо їх звареним цукровим сиропом додаємо цедру апельсина, паличку кориці доводимо до кипіння всю гарбузову масу варимо ще близько десяти хвилин залишаємо каструлю до повного охолодження ставимо варитися знову за тим же принципом цю процедуру повторюємо три-чотири рази проціджуємо через сито гарячий сироп готовий сироп залишаємо для подальших кулінарних варіацій викладаємо кожен шматочок гарбуза на деко, застелене пергаментом залишаємо гарбуз на 2 години в духовці при температурі в 90 градусів після просушування гарбуз має бути пружним, м’яким та сухим коли цукати охолонуть - змішуємо їх із цукровою пудрою. Смачного!

Читати повністю

  • 14 Views


×
×
  • Створити...