Перейти до змісту

Лимонний курд. Ділимось рецептом смаколика

Від Board.News,06.11.23


Інгредієнти для лимонного курда: чотири яйця чотири лимони (цедра та сік) вершкове масло кімнатної температури - 150 г охолоджене вершкове масло, нарізане кубиками - 50 г цукру - 200 г Рецепт приготування лимонного курда: розтираємо цукор та цедру додаємо 150 г масла  збиваємо все разом продовжуючи збивати, вводимо по одному яйця додаємо сік лимонів ставимо посуд з масою на водяну баню  помішуючи, прогріваємо на середньому вогні до загустіння протираємо загуслий курд через мілке сито, щоб видалити цедру додаємо 50 г холодного вершкового масла в гарячий протертий курд  мішаємо до повного інтегрування масла розкладаємо курд по стерилізованих банках  зберігаємо в холодильнику. Смачного!

Читати повністю

  • 12 Views


×
×
  • Створити...