Перейти до змісту

Кабачкова ікра з майонезом. Класичний рецепт

Від Board.News,01.11.23


Інгредієнти для кабачкової ікри з майонезом: кабачки (без шкірки та насіння) - 3 кг цибуля - пів кілограма майонез - 250 г рослинна олія - 150 г томатна паста - 250 г цукор - 100 г сіль - 20 г перець чорний мелений (до смаку) один лавровий лист  Спосіб приготування кабачкової ікри з майонезом: миємо й чистимо кабачки  зважуємо (щоб було 3 кг) нарізаємо кабачки на кубики  чистимо цибулю й миємо  нарізаємо цибулю на шматочки пропускаємо овочі через м'ясорубку  перекладаємо овочеву масу в каструлю із товстим дном  додаємо томатну пасту, олію, майонез доводимо суміш до кипіння помішуючи, варимо до випаровування рідини протягом однієї години приправляємо сіллю приправляємо меленим чорним перцем додаємо лавровий лист, цукор уварюємо на малому вогні ще близько двох годин орієнтуємося на консистенцію рідина повинна випаруватись готова ікра повинна вийти густою миємо банки для закривання ікри  стерилізуємо їх в духовці розкладаємо свіжоприготовлену гарячу ікру в банки закатуємо кришками вкутуємо ковдрою до охолодження зберігайте готову кабачкову ікру з майонезом у прохолодному місці. Смачного!

Читати повністю

  • 21 Views


×
×
  • Створити...