Перейти до змісту

Екссценарист "Студії Квартал 95" Макс Вишинський розповів, чи мають "кварталівці" бронь від мобілізації

Від Board.News,27.01.25

Про це він сказав в інтерв'ю Аліні Доротюк.Гуморист і стендап-комік Максим Вишинський, який 10 років пропрацював сценаристом у "Студії Квартал 95", заперечив, що учасники команди мають бронювання від мобілізації."У "Кварталу" настільки бронь, що аж три сценаристи воюють на фронті за власним бажанням. Ось така бронь. "Квартал 95" не є якимось стратегічним підприємством для України. Було б дуже дивно. Тому нас ніхто, звичайно, не бронював", - відповів Вишинський.Екссценарист студії уточнив, що команду гумористів чомусь асоціюють з телебаченням, працівників якого частково бронюють."Наприклад, на телебаченні, на "Новому каналі" чи ще десь працівників бронювали, - поділився Вишинський. - Але ми не є настільки великою компанією, ми є продакшеном, який створює продукт. Броні у "Кварталу 95" немає. Можливо, в когось є індивідуальна за станом здоровʼя, за сімейними обставинами".Він поділився, що часто чує питання про бронь від своїх знайомих."Всі мої колишні однокласники, половина Хмельницького думає, що у мене бронь через те, що я працюю у "Кварталі 95". У мене немає броні", - додав гуморист.Він також розповів, що оновив дані у травні, але йому повістка не приходила."Якщо мені прийде повістка, я вже буду розуміти, що мені робити. Чи буду я ховатися? Ні. Чи буду я платити гроші? Ні. Якщо так трапиться, я намагатимуся потрапити туди, де мої скіли будуть максимально корисними", - підсумував Вишинський. 

Читати повністю

• 2 Views

• Створити...