Перейти до змісту

Угода про перемир'я між Ізраїлем та ХАМАС набула чинності: угруповання надало список заручників, яких звільнить сьогодні

Від Board.News,19.01.25

Про це повідомляє The Times of Israel.Представники офісу прем'єр-міністра Ізраїлю Беньяміна Нетаньягу підтвердили, що список заручників отримали. Служба безпеки наразі проводить перевірку наданої інформації.Галь Гірш, уповноважена особа уряду з питань повернення заручників, почала спілкуватися з родинами трьох жінок-заручниць, повернення яких до Ізраїлю очікується сьогодні.Перемир'я набуло чинності об 11:15 за місцевим часом після затримки, пов'язаної з затримкою ХАМАС у передачі списку. Перший етап перемир'я мав розпочатися сьогодні о 08:30, але був відкладений після того, як ХАМАС запізнився з передачею списку трьох жінок-заручниць, які мають бути звільнені сьогодні вдень. Протягом останніх двох годин ЦАХАЛ продовжував завдавати ударів по об'єктах терористів у секторі Гази.У ніч на суботу, 18 січня, уряд Ізраїлю у повному складі проголосував за схвалення угоди про перемир'я з ХАМАС, яка включає припинення вогню та звільнення ізраїльських заручників в обмін на палестинських в'язнів. 

Читати повністю

• 2 Views

• Створити...